Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat”
Anmeldelse av Jaipur Indian Restaurant

Jaipur Indian Restaurant
Få mat levert
Vurdert som nr. 77 av 1 593 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 26
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 15. juli 2020

Havnet tilfeldigvis innom denne perlen av en indisk restaurant og veldig glad for det.Maten var nydelig og god service.Kommer tilbake !

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Linn V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (998)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 998 anmeldelser

Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Vi prøvde fire ulike retter. Jeg smakte på alle og likte alle. Vil absolutt anbefale dette til de som liker autentisk indisk mat. Stedet ligger på Karl Johan, det har flotte vindusplasser. Barna våre på 10 og 14 likte også maten veldig godt.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Harmonica75
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020

Nydelig mat, blir alltid fornøyd med maten herifra! Aldri vært i lokalet, kun bestilt hjem, men så langt syns jeg de er blant de beste på indisk mat i Oslo.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, HappytravelerOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Vi tok en liten pause fra byens mas og jag.
På Jaipur spiste vi lunsj. For kun 99 kr pr person ble vi alle mett og god.
Maten kom på bordet etter få minutter. Dette smakte vanvittig godt.
Barna fikk gratis is til dessert så det ble kjempe stemning
Nam nam. Her kommer vi garantert tilbake

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, T0rst1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Take-away kommer halvtime for sent uten å si beklager for noe. Dyrt og greit men irriterende å vente

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, thomassH222YT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jaipur Indian Restaurant, så også på

 

Har du vært i Jaipur Indian Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din