Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat”
Anmeldelse av Jaipur Indian Restaurant

Jaipur Indian Restaurant
Få mat levert
Vurdert som nr. 75 av 1 592 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 26
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Vi leste anmelderser for å finne et sted i Oslo å spise litt sent på kvelden og endte opp her. Det var veldig god mat og vi spiser gjerne igjen her litt tidligere på kvelden. Etter vi spiste opp kom de og ryddet og ga oss regningen. Noe som gjorde at vi følte vi måtte gå, derfor ingen toppscore.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Nathaliefeso
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 004)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 1 004 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Jeg har spist mye indisk i Oslo og andre steder i Norge, men dette var en av de beste. Vi kom innom rett før stengetid, men fikk likevel topp service. Maten smakte autentisk og man fikk nok mat til å bli stappmett. Prisen er som vanlig. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, thestif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Havnet tilfeldigvis innom denne perlen av en indisk restaurant og veldig glad for det.Maten var nydelig og god service.Kommer tilbake !

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Linn V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Vi prøvde fire ulike retter. Jeg smakte på alle og likte alle. Vil absolutt anbefale dette til de som liker autentisk indisk mat. Stedet ligger på Karl Johan, det har flotte vindusplasser. Barna våre på 10 og 14 likte også maten veldig godt.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Harmonica75
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020

Nydelig mat, blir alltid fornøyd med maten herifra! Aldri vært i lokalet, kun bestilt hjem, men så langt syns jeg de er blant de beste på indisk mat i Oslo.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, HappytravelerOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jaipur Indian Restaurant, så også på

 

Har du vært i Jaipur Indian Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din