“Positiv overraskelse”

Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 8. september 2020

Vi skulle egentlig et annet sted, men p.g.a. en forsinkelse måtte vi booke om på kort varsel. Vi hadde i utgangspunktet bestemt oss for indisk, og på dette tidspunktet var det kun Jaipur som hadde ledige bord til ønsket tidspunkt. Med beliggenhet midt i turist-tråkket, og svært rimelige priser, så tenkte jeg at dette nok var et "rett inn-rett ut"-sted. Så feil kan man ta. Vi opplevde store smil og oppmerksomhet fra vi kom til vi gikk. for 299,- kan man sette sammen sin egen tre-retters fra menyen. Maten var pent presentert og ytterst velsmakende. Vinmenyen var enkel: rød, hvit og rosè, men rødvinen var absolutt godkjent. Vi storkoste oss og anbefaler dette stedet varmt.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Nin68

Anmeldt 3. september 2020 via mobile enheter

Maten var kjempegod, med mange vegetariske alternativer (flere som kan gjøres veganske). Alle de ansatte var vennlige og flinke, og maten kom raskt

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Nikelin
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Vi har spist mange ganger på Jaipur, og har alltid fått veldig god mat. 3-retters meny til en rimelig pris kan absolutt anbefales. Samosa, Mango chicken og garlic nan er blitt mine favoritter.
Litt varierende service, men stort sett bra. Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, MiaMJ74
Anmeldt 2. august 2020

Serviceinnstilte, hyggelige og oppmerksomme servitører.
Maten var svært god, porsjonene var store, og det gikk raskt fra bestilling til servering.
Fin beliggenhet med utsikt mot Egertorvet.
Anbefaler spesielt garlic chicken og mango chicken, selv om alt var meget smakfullt.

Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, NorthStar147530
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat. Denne indiske restauranten har veldig god vegetar mat som kan også lages vegansk. De har flere vegetar alternativer på menyen. Rimelig pris og god service. Will definitely come again!

2  Takk, Wengich

Reisende som så på Jaipur Indian Restaurant, så også på

Har du vært i Jaipur Indian Restaurant? Del dine erfaringer!