Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super service og super mat”
Anmeldelse av Jaipur Indian Restaurant

Jaipur Indian Restaurant
Få mat levert
Vurdert som nr. 70 av 1 600 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 27
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 2. oktober 2020

Vi bestilte treretters for 299, var kjempe godt og det billigste og beste jeg har smakt av indisk i hele byen. Veldig bra priser, service og mat! Meget meget fornøyd!

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, 986lenen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 007)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 1 007 anmeldelser

Anmeldt 2. oktober 2020 via mobile enheter

Den beste indiske maten jeg har smakt, anbefales på det sterkeste. Det er hyggelig atmosfære både i lokale og med de høflige ansatte. De er flinke med allergi og man får til og med glutenfritt nanbrød!! Veldig gode drinker.

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, 551aninel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2020

Vi skulle egentlig et annet sted, men p.g.a. en forsinkelse måtte vi booke om på kort varsel. Vi hadde i utgangspunktet bestemt oss for indisk, og på dette tidspunktet var det kun Jaipur som hadde ledige bord til ønsket tidspunkt. Med beliggenhet midt i turist-tråkket, og svært rimelige priser, så tenkte jeg at dette nok var et "rett inn-rett ut"-sted. Så feil kan man ta. Vi opplevde store smil og oppmerksomhet fra vi kom til vi gikk. for 299,- kan man sette sammen sin egen tre-retters fra menyen. Maten var pent presentert og ytterst velsmakende. Vinmenyen var enkel: rød, hvit og rosè, men rødvinen var absolutt godkjent. Vi storkoste oss og anbefaler dette stedet varmt.

Dato for besøk: august 2020
    • Service
    • Mat
2  Takk, Nin68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2020 via mobile enheter

Maten var kjempegod, med mange vegetariske alternativer (flere som kan gjøres veganske). Alle de ansatte var vennlige og flinke, og maten kom raskt

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Nikelin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Vi har spist mange ganger på Jaipur, og har alltid fått veldig god mat. 3-retters meny til en rimelig pris kan absolutt anbefales. Samosa, Mango chicken og garlic nan er blitt mine favoritter.
Litt varierende service, men stort sett bra. Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, MiaMJ74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jaipur Indian Restaurant, så også på

 

Har du vært i Jaipur Indian Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din