Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste indisk mat i Oslo”
Anmeldelse av Jaipur Indian Restaurant

Jaipur Indian Restaurant
Vurdert som nr. 74 av 1 558 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 9 - USD 22
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 28. august 2021

Beste indisk mat i Norge, -og vi har prøvd mange. Svært hyggelig betjening, god service, variert meny og ikke minst:, Herlig mat. Topp beliggenhet midt på Karl Johan. Anbefales!

Dato for besøk: desember 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, stenstig
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 044)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 1 044 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

God mat, service og indisk med ok priser. Anbefales til alle som er glad i mat og vil ha en ekte indisk opplevelse sentralt i Oslo

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, kenhX3078WK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Nydelig indisk mat. Topp service! Har vært innom denne resturanten sikkert 20 ganger avløpet av de siste 15 årene. Aldri har denne resturanten sviktet. Styrker på maten er akkurat perfekt. Jeg som inder liker det sterkt. Og de får det sterkt uten å ødelegge maten.

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, ollorentzen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig mat til god pris i en hyggelig atmosfære takket være trivelige ansatte:) Vi hadde lunsj buffer til overraskende kun 120 kroner. Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 917gjermundn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juni 2021 via mobile enheter

Nydelig mat servert av serviceinnstilt betjening. vi bestilte ulike retter som falt i smak for kun et par hundre kroner ekstra i forhold til junkfood hos McDonalds, fremstår dette som et kulinarisk kupp. Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: mai 2021
Takk, oyvindkjeka
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Jaipur Indian Restaurant, så også på

 

Har du vært i Jaipur Indian Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.