“Fra bra til bare helt utrolig dårlig...”

Shalimar Tandoori Restaurant
Vurdert som nr. 1 410 av 2 119 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Indisk, Pakistansk
Middagsalternativer: Reservasjoner, Gatekjøkken
Middagsalternativer: Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 26. november 2018

Har gått her ofte helt tilbake til 2010 (da det var bra), men nå er det slutt. Alt har gått helt til bunns.

Maten kan noen ganger være ok, men andre ganger ikke. Noen ganger har dere til og med vært så frekk dere har gitt meg gamle rester. Nei, jeg er ikke så dum at jeg ikke vet hva opp igjenvarmet ris er både i smak og konsistens.

Har også oversett det at dere ikke en gang har orket å ta meg imot som kunde med å si noe så enkelt som "Hei".

Takk til gutten som tok dårlig kundeservice til ett nytt nivå og fikk slutt på det her. Og bli møtt av ett aggressivt og surt blikk i det jeg kommer å henter maten jeg har bestilt, på sekundet som var avtalt, er bare totalt uakseptabelt.

Dato for besøk: oktober 2018
5  Takk, Conan85

1923 av 66 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Veldig god service og god mat hyggelig eier og ansatte vi var veldig fornøyde vi bestilte nummer 11 og 21 god mat

Dato for besøk: august 2018
Takk, ashae90
Anmeldt 10. juni 2018 via mobile enheter

Har gjennom flere år bestilt mat fra «takeaway» menyen, og har som regel vært godt fornøyd. De har levert god og smakfull mat.
Denne gangen bestilte vi og gledet oss til Butter Chicken og Chicken Shahi Korma. Begge skulle være sterkt krydret. Maten var rett og slett kjedelig, smakløs og det var ikke mulig å skille den ene retten fra den andre. I menyen beskrives Butter Chicken som en rett med en fløtebasert saus med rosiner og cashewnøtter og kokos. Ingen av delene fantes i sausen og det var knapt så det var mulig å finne de fire små bitene av kylling. Det eneste som der var rikelig av var klarnet fett/ghee; det fløt som et tykt lokk over en oransje farget saus.

Mht retten Chicken Shahi Korma var den beskrevet som en rett med kylling og en fløtebasert saus med cashewnøtter. Den var lik Butter Chicken, men hadde en anelse smak av tomatpuré; knapt noe kylling og ingen cashewnøtter. Litt mindre druknet i ghee.

Garlic nan, raita og ris var tilsvarende dårlig og smakløst; nan tørt og ingen hvitløk, raita var tynn og smakløs, den gule risen var i små porsjoner og var intetsigende i smaken.

Shalimar Tandoori Restaurant har mistet det viktigste når en skal servere mat; smak! Shalimar er ikke i nærheten av det den en gang leverte av gode smakfulle retter. Dette var definitivt min siste bestilling hos Shalimar.

Anbefales ikke, med mindre du ikke bryr deg om hva du spiser.

Dato for besøk: juni 2018
4  Takk, ellenmargretheh
Anmeldt 11. mai 2018 via mobile enheter

Kjedelig sted, overpriset mat, uprofesjonelt betjening og ingen kjøling.
Var på restauranten med noe venner. Vi hadde bevist valgt stedet for å ha det litt ro. Det var ingen kunder i restauranten som passer bra etter en lang dag på jobb. Vi var på vei til et annen restaurant på Løkka men snudde for å prøve noe nytt og for å bli skuffet.
Det var papir dukk på alle bord (noe så uproff), bare 4 kjøttbiter per rett og masse curry-saus. Vi alle var enig i at ris smaker gammel og jeg har spist brød som smaker bedre enn deres nan-brød.
Resturant får to poeng bare fordi det var stille og vi fikk spist og snakket ro.

Dato for besøk: mai 2018
2  Takk, itsAftab
Anmeldt 6. desember 2017 via mobile enheter

Gledet meg til spennende mat og et glass vin. Mye å velge i på menyen men ved bestilling så viste det seg at de ikke hadde alkoholservering.

Dato for besøk: desember 2017
1  Takk, Inger E

Reisende som så på Shalimar Tandoori Restaurant, så også på

Har du vært i Shalimar Tandoori Restaurant? Del dine erfaringer!