Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste Indisk vi har smakt”

Der Peppern Gror Rådhusplassen
Vurdert som nr. 2 av 1 571 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 20 - USD 35
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 21. januar 2019 via mobile enheter

Helt utrolig opplevelse fra velkomst! Hyggelig personale med gode anbefalinger! Spiste 3 retter, der smaksløkene fikk boltret seg! Kommer snart tilbake:)

Dato for besøk: januar 2019
Takk, stians218
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (2 642)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

768772 av 2 642 anmeldelser

Anmeldt 19. januar 2019

Grei mat. Svært bra service og flotte lokaler. Lammet var litt seigt og det kunne vært mer "punch" i curry sausen. Alt i alt en god opplevelse men håper at nivået på maten hever seg ved neste besøk.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Christian B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. januar 2019 via mobile enheter

Veldig fornøyd med maten, service og atmosfære på denne restauranten. God og sterk mat. Kommer definitivt tilbake!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 987siria
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Beste indisk mat. Fine lokaler og gjennomgående design. Fantastisk betjening og service. Gøy restaurantkonsept. Vi kommer defenitivt tilbake. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, trondhenrikt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. januar 2019 via mobile enheter

To venninner glad i indisk mat. Gjorde valget raskt - stedets signaturrett som var lammeribbe. Viste seg å være seigt og fett lam i en saus m diverse krydder. Retten kostet 265 kr. Heldigvis gav min venninne klar beskjed om at dette ikke var noe vi orket å spise ! Takk til personalet som umiddelbart tilbød oss annen variant av lam. Det var grillet og velkrydret lammecarre! Så i etterkant at den var billigere i pris enn det vi hadde bestilt, men vi betalte for signaturretten. Stedet er hyggelig og det var stappfullt fredag kveld. Det finnes mange indiske restauranter i Oslo...

Dato for besøk: januar 2019
Takk, groh731
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Der Peppern Gror Rådhusplassen, så også på

 

Har du vært i Der Peppern Gror Rådhusplassen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.