Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og perfekt atmosfære”

Der Peppern Gror Rådhusplassen
Vurdert som nr. 5 av 1 593 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 20 - USD 35
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Min kone og jeg tok med oss mødrene våre ut for å spise. Valget falt tilfeldigvis på Der Peppern Gror og vi angret ikke. Vi ble møtt av hyggelige folk i døra og fikk gode forslag til hva vi burde prøve oss på. Maten var god, men atmosfæren og personalet var utrolig. Vi følte oss veldig godt tatt vare på. I tillegg var dette min mor første gang der hun prøvde indisk. Etter besøket har hun kun snakket ond ette:) Takk for en kjempe fin kveld!
Hit bør alle dra!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 930mariusr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 840)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

346350 av 1 841 anmeldelser

Anmeldt 21. januar 2019 via mobile enheter

Helt utrolig opplevelse fra velkomst! Hyggelig personale med gode anbefalinger! Spiste 3 retter, der smaksløkene fikk boltret seg! Kommer snart tilbake:)

Dato for besøk: januar 2019
Takk, stians218
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. januar 2019

Grei mat. Svært bra service og flotte lokaler. Lammet var litt seigt og det kunne vært mer "punch" i curry sausen. Alt i alt en god opplevelse men håper at nivået på maten hever seg ved neste besøk.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Christian B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2019 via mobile enheter

Veldig fornøyd med maten, service og atmosfære på denne restauranten. God og sterk mat. Kommer definitivt tilbake!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 987siria
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Beste indisk mat. Fine lokaler og gjennomgående design. Fantastisk betjening og service. Gøy restaurantkonsept. Vi kommer defenitivt tilbake. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, trondhenrikt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Der Peppern Gror Rådhusplassen, så også på

 

Har du vært i Der Peppern Gror Rådhusplassen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din