Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tapas med indisk vri”

Der Peppern Gror Rådhusplassen
Vurdert som nr. 5 av 1 593 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 20 - USD 35
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 6. februar 2019 via mobile enheter

Dette var mitt andre besøk på denne restauranten. Som forrige gang, bestilte vi også denne gang «Tasting meny». Den besto av 7-8 ulike småretter og smaker. Rettene ble servert med kylling, lam og blekksprut, med masse deilig krydder, servert med ris og nan brød. Det ble gitt god orientering om hva vi skulle spise underveis. Hyggelig betjening, og som var meget oppmerksomme og serviceorientert. Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: februar 2019
3  Takk, TomS417
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 842)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

343347 av 1 843 anmeldelser

Anmeldt 2. februar 2019 via mobile enheter

Vi var 6 stk som prøvde ut forskjellig street food og drinker fra menyen. Kan varmt anbefale maten, spesielt var kylling 6s nydelig. Mye mat for pengene var det også. Drinkene var midt i blinken. Anbefaler spicy mojito om du er glad i sterke saker:) Upåklagelig service i et avslappet og hipt miljø. Vi kommer definitivt tilbake, slik service opplever man ikke så ofte. Takk for oss:)

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, Ellinoor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Dette må prøves, super mat, veldig serviceinnstilling, dette kan anbefales på det varmeste. Prøv anbefalingene med mange småretter

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, HansA671
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. januar 2019

Vi hadde en familiemiddag på denne restauranten tett opptil jul. Maten var veldig god og servicen var upåklagelig. Miljøet og stemningen i restauranten var også helt topp. Vi spiste litt forskjellig av grillede kjøttyper og en helt fantastisk tandoori-saus. Et besøk anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 675ceciliea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Min kone og jeg tok med oss mødrene våre ut for å spise. Valget falt tilfeldigvis på Der Peppern Gror og vi angret ikke. Vi ble møtt av hyggelige folk i døra og fikk gode forslag til hva vi burde prøve oss på. Maten var god, men atmosfæren og personalet var utrolig. Vi følte oss veldig godt tatt vare på. I tillegg var dette min mor første gang der hun prøvde indisk. Etter besøket har hun kun snakket ond ette:) Takk for en kjempe fin kveld!
Hit bør alle dra!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 930mariusr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Der Peppern Gror Rådhusplassen, så også på

 

Har du vært i Der Peppern Gror Rådhusplassen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din