Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales!”

Der Peppern Gror Rådhusplassen
Vurdert som nr. 6 av 1 600 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 20 - USD 35
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

God mat, god stemning, kommer gjerne tilbake med familien! Mye mat for pengene også, virker populært, så glad vi bestilte på forhånd selv om det var tidlig på en torsdag!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Gwen O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 898)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

162166 av 1 898 anmeldelser

Anmeldt 16. september 2020 via mobile enheter

Tusen takk for et Fantastisk kveld!! Vennlig og topp service og velsmakende mat :) detaljer med bursdag dessert for bror min og frukt til baby datteren min var kjempe koselig. Ambefaller til alle!

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, aikoyama
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Vi valgte en tasting meny. Dette var veldig godt, mange gode og spennende smaker og nok mat. Morsomt å ikke vite hva som kommer på bordet. Vi var fornøyde. Kan anbefales!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Brattli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2020 via mobile enheter

Det var virkelig god mat, vil gå så langt i si dette var den beste indiske matopplevelsen jeg har opplevd.

Kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, 285runes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Husker ikke helt hvordan vi fikk høre om restauranten, men mener at det var en kort reklame på TV! Vi er glade i mat med litt punch og sønnen vor på 10 har også fått øynene opp for litt sterk mat, så vi bestilte bord via nettet. Ingen andre i familien hadde hørt om stedet, så det var litt en sjanse å ta (10 års bryllupsdag i tillegg denne dagen).
Ankomst til en litt anonym fasade, kommer inn og får anvist vores bord. Stedet er fylt med mennesker, så der litt mye støy og kunne vanskelig å høre hva kjelleren fortalte om maten. Men det er nesten helt glemt når maten blir servert for oss. Det er absolutt den beste indiske restaurant vi noensinne har spist på. Masse forskjellige og fantastiske smaker i hvert bit man setter tennene i. Jeg kunne skrive en hel avhandlingen på maten og hvor god den var, men har ikke plass nokk her. Det må prøves!! Flotte lokaler og super fantastisk ansatte som hele tiden var klar hvis man ønsket et eller annet.
Det er i hvertfall ikke siste gang vi kommer og spiser, neste gang bestiller vi ekstra så vi kan ta noe med hjem.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, peterbO5189RJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Der Peppern Gror Rådhusplassen, så også på

 

Har du vært i Der Peppern Gror Rådhusplassen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din