“En flott sommerkveld hos der peppern gror”

Der Peppern Gror Rådhusplassen
Prisklasse: USD 20 - USD 35
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

En flott restaurantopplevelse med supergod mat! Veldig koselig atmosfære og dyktig betjening som var veldig serviceinnstilt og gjorde det de kunne for å gi oss en hyggelig opplevelse:) Kjempegod mat, gode porsjoner, fin pris og god service. Anbefales på det sterkeste!

Takk, Vacation31779498431

Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Vi synes det var en fantastisk opplevelse. Indisk mat slik vi ikke har opplevd før, fantastiske og friske smaker. Atmosfæren var hektisk på en positiv måte. Svært hyggelig og dyktig betjening!

Takk, vegardj2018
Anmeldt 20. juli 2021

Gikk dit med min sønn på 10 år. Det tok uforholdsmessig lang tid før maten kom, men da den kom var den helt super. Eieren hadde fått nyss om at vi hadde ventet lengre enn lenge på maten, og kom og ba om unnskyldning. På eget initiativ slo han av 50%. Det har jeg aldri opplevd før. Honnør til slik service.

Dato for besøk: juli 2021
3  Takk, Thomas62_10
Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig mat og service👌😊 bestilte litt forskjellige retter med gode nan brød. Anbefales for en tur innom når man er i Oslo👍👏

Takk, NorthStar01967151767
Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Veldig god mat, fantastiske drinker! Super service! Gindian tonic anbefales for dere som liker gin tonic! Skriver vanligvis ikke anmeldelser men etter dette besøket måtte vi det.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Tuva Eriksdatte... M

Reisende som så på Der Peppern Gror Rådhusplassen, så også på

Har du vært i Der Peppern Gror Rådhusplassen? Del dine erfaringer!