“Middag med gutta”

Der Peppern Gror Rådhusplassen
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 18. september 2022 via mobile enheter

Vi bestemte oss for å spise oss gutta, utroli hyggelig servitør, kjempe god mat og konge stemningen.

Takk, 551kristers

Anmeldt 16. september 2022 via mobile enheter

Deilig mat og nydelig servitør. God service og bra meny. Da vi bestilte bord fikk vi beskjed om at vi kunne bli sittende i trekken, bra info å få. Bør bestille bord i god tid! Denne restauranten tar indisk mat til et nytt nivå.

Takk, 471inar
Anmeldt 16. september 2022 via mobile enheter

Helt fantastisk! Vi tok tasting meny og ble blåst av banen. Alt var helt nydelig, og betjeningen var kjempehyggelige. Hit kommer vi tilbake.

Takk, carolla246
Anmeldt 16. september 2022 via mobile enheter

Spontant besök. Kunne ikke värt bedre. Maten perfekt, Synne, servitör, en juvel.
Spennende lokaler og så fine bilder med historien til familien på veggene. Vi kommer tilbake så fort vi er i Oslo. Takk!!

Takk, Resfeber_12
Anmeldt 13. september 2022

Bra hjemmeside, enkelt å bestille online. God og uformell atmosfære og kul innredning. Min venninne som har vokst opp med å spise chili syntes burgern var passe sterk og kjempegod. For oss utrente fikk passe stek mat som var nydelig. Vegetarretten med indisk ost var nydelig og det samme var kyllingen. God indisk øl som passet til maten. Servitøren med det korte grønne håret var oppmerksom og veldig hyggelig. Anbefaler å ta en tur, vi kommer tilbake!

Takk, FarAway162308

Reisende som så på Der Peppern Gror Rådhusplassen, så også på

Har du vært i Der Peppern Gror Rådhusplassen? Del dine erfaringer!