“Utrolig god mat og god service.”

Der Peppern Gror Rådhusplassen
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 8. juni 2023

Vi hadde en veldig hyggelig middag på Der pepperen gror, både maten og desserten var nydelig. Vi opplevde begge at maten var av høy kvalitet til hyggelige priser.
Vi likte godt atmosfæren, og servicen var upåklagelig.
Vi kommer tilbake, dette er den beste indiske maten jeg har spist i Oslo.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, geirids

Anmeldt 2. juni 2023 via mobile enheter

Flott lokale og hyggelig atmosfære. Maten var Gid og de har flere spennende retter på menyen. Hyggelig og dyktig servitør som anbefalte god vin til maten.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, 379ragnhildh
Anmeldt 29. mai 2023

Kjempe god mat og god service fra Aliston! Diggeste indiske maten jeg har smakt. Anbefaler på det sterkeste. Dro dit med en venninne som normalt ikke liker indisk mat men hun elsket det.

Takk, Bilkher M
Anmeldt 29. mai 2023

Kjempegod mat og hyggelige servitører med god service. Akhil var servitøren vår og var særlig oppmerksom og hyggelig og sang bursdagssang for en i følget, tusen takk!

Takk, Nia L
Anmeldt 28. mai 2023

Vi var ute å spiste med avdelingen vår på jobb.
Maten var helt perfekt, det samme var atmosfæren og servicen!

Vi kommer garantert tilbake igjen!

Takk, Lars Kalland H

Reisende som så på Der Peppern Gror Rådhusplassen, så også på

Har du vært i Der Peppern Gror Rådhusplassen? Del dine erfaringer!