Kjempehyggelig servitør. Veldig god mat. Bra service. Fint lagt til. Artig meny. Kule glass. Stilig bar.
353–357 av 3 784 anmeldelser
Det er den første gangen da vi er på restauranten. For en utrolig servering!!! 😍
Servitøren passet alltid på at vi har hva vi trenger.
Tusen takk, Alistan!! 🙏🏻
Dette var en skikkelig god opplevelse, vi fikk noen deilige smaksbomber av noen foretter, og hovedrettene var både store nok og falt i smak! Bra veganske valgmuligheter var det også. Dette skal vi gjøre igjen!
Vi droppet tilfeldig innom og fikk en super opplevelse, vi gjorde det enkel og valgte Chefs Table, maten var fantastisk og service upåklagelig.
Vi hadde en veldig hyggelig middag på Der pepperen gror, både maten og desserten var nydelig. Vi opplevde begge at maten var av høy kvalitet til hyggelige priser.
Vi likte godt atmosfæren, og servicen var upåklagelig.
Vi kommer tilbake, dette er den beste indiske maten jeg har spist i Oslo.