“Utmerket”

Der Peppern Gror Rådhusplassen
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 16. januar 2024 via mobile enheter

Nydelig mat med mange smaker i «tasting menu», god drikke i «drikkepakken» til 5 blide damer. I tillegg superhyggelige servitører! Vi storkoste oss og kommer gjerne tilbake ☺️

Takk, 432karij

Anmeldt 13. januar 2024 via mobile enheter

Fantastisk mat. Kokkens spesial var fortreffelig. Vegetar også meget bra. Bra service selv om vi ankom rett før kjøkkenet stengte. Anbefales på der sterkeste.

Takk, Lars Tore K
Anmeldt 12. januar 2024

Hvis du er glad i indisk er dette stedet er must å besøke.
Vi var er lite selskap på 7 pers som bestilt «chefs table» alle var utrolig fornøyde med alle rettene og servicen.

Takk, Beatrice G
Anmeldt 11. januar 2024

Veldig flott kveld! Etter en lang møtedag dro vi hit for en hyggelig middag. Maten var meget god, og stemningen hyggelig. Ser frem til neste besøk!

Takk, 673andreast
Anmeldt 9. januar 2024

Vi var veldig fornøyde!
Vi hadde en flott ung gutt som betjente bordet vårt. Han gjorde jobben sin utrolig bra, faktisk den beste servicen vi har fått på lenge.
Vi valgte tastemenyen og ble utfordret på å føye til noen nyheter. Det var et godt tips. Sterkest graden på krydder var godt variert og ønsker om både mild og ekstra sterk smak ble tilfredstilt. Maten smakte autentisk, lekkert servert og kom i riktig tempo.

Takk, Unni Bjerregaar... M

Reisende som så på Der Peppern Gror Rådhusplassen, så også på

Har du vært i Der Peppern Gror Rådhusplassen? Del dine erfaringer!