“Fantastisk mat, fantastisk service!”

Der Peppern Gror Rådhusplassen
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 28. februar 2024

Jeg har hørt mye bra om denne restauranten, så jeg tok med meg min kjære og ei venninne for å teste. Da vi kom, ble vi møtt av hyggelige ansatte og en god atmosfære. På menyen har de et spennende utvalg av indiske retter, og det var litt vanskelig å velge hva vi skulle gå for, da alt så utrolig godt ut. Vi valgte å prøve tasting menyen, og det uten å angre! Vi ble servert åtte smaksrike retter, som virkelig gav oss et inntrykk av restaurantens sjel. Maten var ikke sterk, så om du har litt sensetive smaksløker trenger du ikke bekymre deg for det. Allergi var heller ikke noe problem! Der var mye mat, til en veldig god pris. De har et godt utvalg av vin og spennende coctails. Servitørene var synlige, vennlige og tilstedeværende gjennom hele besøket. Kjempe god service! Vi gleder oss til å komme tilbake.

Takk, Curiosity63234594955

Anmeldt 27. februar 2024

Det meste på menyen er godt. Servicen varierer veldig fra gang til gang. Har opplevd alt fra elendig, til over snittet bra! Det gjør stedet noe uforutsigbart, da servicen er en viktig del av helhetsopplevelsen.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, 890monaf
Anmeldt 27. februar 2024

Vi var ikke fornøyd denne gangen! Lammekjøttet jeg fikk var så seigt som gammel tyggegummi og fordervet.
Mannen min sitt var også dårlig, men han spiste det kun for høflighet. Nanbrødene var veldig tynne og brente.
Vi fikk nye nanbrød gratis, slapp å betale for maten og gratis dessert. Desserten var også veldig dårlig, men sa at det var bra for høflighet.

Utrolig trist, men vi kommer dessverre ikke tilbake.

Takk, majamE9343YY
Anmeldt 27. februar 2024

Utrolig koselig sted med en lun og varm atmosfære. Spennende og god mat med et variert utvalg. Barna var også veldig fornøyd!

Takk, lailak944
Anmeldt 26. februar 2024

Alltid hyggelig og spise på Der Peppern Gror. Bra service og veldig god mat. Var der med venner og vi var alle veldig fornøyde med maten og servicen. Har vært der flere ganger og har bestandig vært fornøyd.

Takk, Ole b

Reisende som så på Der Peppern Gror Rådhusplassen, så også på

Har du vært i Der Peppern Gror Rådhusplassen? Del dine erfaringer!