“Overraskende bra”

Der Peppern Gror Rådhusplassen
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 21. mars 2024

Så glad for å ha oppdaget dette stedet! Så glad for at jeg reserverte bord selv om jeg trodde det var unødvendig på en mandag kl 17. Det var smekk fult (!) og jeg forstod fort hvorfor: Stemningen var hjemmekoselig, personalet var vennlige og hjelpsomme, maten var helt nydelig og kom kjapt og jeg fortsatte å smile da regningen kom. Vi er straks tilbake :-)

Takk, Lene T

Anmeldt 21. mars 2024

Er så glad for at vi oppdaget dette stedet! Og heldigvis at jeg reserverte bord! Jeg trodde ikke det var noen restauranter som var smekk fulle på en mandag kl 17(!), men det var det. Og jeg forstår hvorfor: Atmosfæren var hjemmekoselig, betjeningen var super vennlige og hjelpsomme, maten var himmelsk og kom kjapt. Og da regningen kom fortsatte jeg å smile. Vi er straks tilbake :-)

Takk, LeneLars
Anmeldt 20. mars 2024

God service, nydelig mat, flott atmosfære. Veldig hyggelig betjening som gjorde at du følte deg sett og godt ivaretatt. Hit kommer jeg gjerne igjen.

Takk, Morten K
Anmeldt 19. mars 2024

Vi var veldig fornøyd med oppholdet vårt hos dere! Hyggelige servitører, veldig god mat og fin atmosfære. Vi var alle veldig fan av samosaene som vi fikk til forrett! Kunne spist uendelig mange av dem:)

Takk, Elise M
Anmeldt 19. mars 2024

Hei 😊 var utrolig god mat,hyggelig og blide servitører. Vi fikk maten raskt og alle mine venner var fornøyde. Jeg anbefaler dette stedet til alle som liker indisk. Var et koselig sted og god atmosfære. Ser frem til og komme tilbake igjen en annen gang. 😊🥰

Takk, AndersK1068

Reisende som så på Der Peppern Gror Rådhusplassen, så også på

Har du vært i Der Peppern Gror Rådhusplassen? Del dine erfaringer!