“Nydelig mat i en hyggelig atmosfære”

Der Peppern Gror Rådhusplassen
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 13. januar 2025

Hadde en utrolig hyggelig kveld på denne restauranten. Servicen var super fra vi kom til vi gikk. Startet med en drink som var helt perfekt laget og passet til popcorn ( fra egen maskin) som stod som velkomst på bordet. Spiste en Sharing menu, nydelige smaker fra forrett til dessert. Vi hadde indisk øl som passet ypperlig til maten. Koselig lunt lokale hvor man rett og slett føler seg hjemme. Her kommer vi snart tilbake!

Takk, Vibeke P

Anmeldt 11. januar 2025

Fantastisk! Virkelig nydelig mat & god valuta for pengene. Tusen takk til Akhil & Samir. Vi har vært her før, og vi kommer igjen.

Takk, lobach
Anmeldt 10. januar 2025 via mobile enheter

Isha var en fantastisk servitør som gjorde opplevelsen her helt nydelig. Vi kommer tilbake♥️☀️ kan virkelig anbefale dette. Herlig mat og god service🩷

Takk, KerstinSkar1966
Anmeldt 9. januar 2025 via mobile enheter

Vi hadde en magisk opplevelse hos Peppern Gror i går middag! Perfekt mat som virkelig vekker alle smaksløkene, en ren nytelse! Vi spiste butter chicken og nan brød med ost, koriander og løk! En smaksopplevelse av de sjeldne!
Så hadde vi verdens herligste servitør, en ung mann som informerte om maten, var smilende og vennligheten selv! Tydelig stolt av jobben sin, og restauranten.
Vi kommer tilbake - snart håper vi:)
Tusen takk for opplevelsen!

Takk, Grete-sophia Li... G
Anmeldt 9. januar 2025 via mobile enheter

Det var veldig god mat og hyggelig personell! Spiste en fantastisk Butter Chicken med min kjære. Morsom atmosfære og musikk.

Takk, 186anettec

Reisende som så på Der Peppern Gror Rådhusplassen, så også på

Har du vært i Der Peppern Gror Rådhusplassen? Del dine erfaringer!