Kjempegøy! Ganske så utfordrende, men utrolig morsomt 😉 Anbefales! dette skal vi gjøre flere... les mer
Kjempe morsomt, spennende og utfordrende. Det var varierende oppgaver med gøyalt tema. Tiden gikk... les mer
Spennende og varierte oppgaver, noen mer vanskelig enn andre. Var kjempegøy! Passer fint for både voksne og barn
Hei Lene!
Tusen takk for en flott anmeldelse!
Vi prøver å skape gode og unike opplevelser for både store og små så det er kjempehyggelig at du og laget ditt syntes oppgavene var varierte og spennende! Det er alltid stas for oss at deltakerne våre har det kjempegøy.
Hjertelig velkommen tilbake for nye spennende utfordringer!
Beste hilsener, Adventurerooms Oslo Team
Bra sted. Passe vanskelig og variert og alle ble engasjerte. Kjempe hyggelig vert som sørget for en super opplevelse.
Hei Lasse!
Takk for en super anmeldelse!
Det er utrolig hyggelig å høre at besøket var så vellykket. Hjertelig velkommen tilbake til nye spennende oppdrag og hyggelig vertskap :)
Beste hilsener, AdventureRooms Oslo Team
Det var spennende, morsomt og til dels ganske utfordrende! Men vi klarte å redde dronningen med 7 sekunders margin. Anbefales for alle mellom 10 og 99!
Hei Øyvind!
Tusen takk for en flott anmeldelse og anbefaling!
Så utrolig hyggelig å høre at du fant spillet vårt morsomt og spennende! Målet vårt er å skape gode og unike spillopplevelser for alle aldre og det er supert at du sitter igjen med følelsen av at vi har lyktes med nettopp dette.
Gratulerer igjen med seieren og hjertelig velkommen tilbake for nye spennende utfordringer!
Beste hilsener, AdventureRooms Oslo Team
Noe av det morsomste jeg har gjort på lenge, masse adrenalin når vi var ferdig! Anbefales på det sterkeste
Hei Jonas!
Tusen takk for en super anmeldelse og varm anbefaling!
Det er fantastisk gøy for oss å høre at dette er noe av det morsomste du har gjort. Escape room skal være utfordrende og gøy og det er herlig å høre at du fikk en masse adrenalin.
Hjertelig velkommen tilbake for flere adrenalinfylte spill.
Beste hilsener, AdventureRooms Oslo Team
Kjempe hyggelige ansatte som gjør deg kjempe gira før spillet starter! Startet med Black Queen og likte det så godt at vi tok Mafia spillet spontant rett etterpå 🎉
Hei May-Helen!
Tusen takk for en super anmeldelse!
Det er fantastisk hyggelig å høre at dere fikk et slikt godt inntrykk av både våre ansatte og våre spill.
Vi elsker det når et lag tar et nytt spill på sparket. Ikke bare det, dere kom tilbake neste dag for å prøve vårt tredje spill :) Vi elsker entusiaster!
Nå må vi bygge flere spill for å invitere dere tilbake :)
Beste hilsener, AdventureRooms Oslo Team
Kjempe morro perfekt for venner og sykt spennende. Kom til forventningene og mer kjempe hyggelige folk og masse kule spill
Hei Oscar!
Tusen takk for en flott anmeldelse!
Utrolig hyggelig å høre at dette stod til forventningene dine. Vårt mål er å lage kule og artige opplevelser for alle som kommer til AdventureRooms så det er veldig flott å høre at vi klarte dette også for deg og gruppen din.
Hjertelig velkommen tilbake for nye spennende spill og morsomme utfordringer.