Melding fra Tripadvisor:Midlertidig stengt
Kjempegøy!

Kjempegøy! Ganske så utfordrende, men utrolig morsomt 😉 Anbefales! dette skal vi gjøre flere... les mer

Anmeldt 17. oktober 2020
Ecw018
Drammen, Norge
Kjempe morsomt og bra laget.

Kjempe morsomt, spennende og utfordrende. Det var varierende oppgaver med gøyalt tema. Tiden gikk... les mer

Anmeldt 4. oktober 2020
Marthesusann

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Originalt og intrikat, men veldig gøy.

Ganske utfordrende så dere bør jobbe raskt og samarbeide godt om dere vil klare dette 🤙, men det utleveres hit underveis om man står litt fast

1  Takk, larsb2015
AdventureRoomsOslo, Manager på AdventureRooms Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Hei Lars!

Tusen takk for en flott anmeldelse!
For oss er det oppgavene som er det aller viktigste og vi nyter å utfordre de små grå på en litt annen måte enn ellers i hverdagen.
Velkommen tilbake!

Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Spennende og utfordrende oppgaver. Romleder Amanda ga gode hint som ikke var for åpenbare, men førte oss oss i riktig retning.
Vi har vært på mange escape rooms i Oslo, men denne er blant toppen!

1  Takk, 598preben_

Hei Preben!

Tusen takk for en flott anmeldelse og anbefaling. Helhetsopplevelsen i escape room er viktig, og det virker som om dere fikk hele pakka! Tusen takk for besøket.
Både Amanda og resten av teamet håper at dere kommer tilbake ved første mulige anledning!

Anmeldt 8. august 2020

Beste escape room jeg har prøvd! Vi hadde duell i Piano-rommet, 4 personer på hvert rom. Vi var 7 voksne og en tenåring.

1  Takk, 748mathildek
AdventureRoomsOslo, Manager på AdventureRooms Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Hei Mathilde!

Tusen takk for en flott anmeldelse! Så gøy at vi er på toppen av listen din! Vi håper på enda et besøk i nærmeste fremtid.
Velkommen tilbake!

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Dette var en veldig fin aktivitet. Vi var 10 personer, som ble delt inn i to lag, og kjempet mot hverandre. Dette var moro for alle aldre, og alle følte de var med. Anbefales til alle :)

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, tomhQ2977NE
AdventureRoomsOslo, Manager på AdventureRooms Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020

Hei Tom!

Tusen takk for en flott anmeldelse og anbefaling!
Det er utrolig hyggelig for oss som jobber her å høre at besøket var så vellykket! Målet vårt er å skape unik og spennende utfordringer for både store og små så det er kjempegøy at dette traff så godt for dere.
Hjertelig velkommen tilbake for nye spennende utfordringer!

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi forsøkte oss på mafia-versjonen, og det var utrolig gøy! Testene og kodene var intelligente og passe vanskelige. Rommene var sammensatte og autentiske. Vi fikk lyst til å prøve dette igjen. Anbefales på det varmeste sammen med venner!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 83NO

Hei!

Tusen takk for en super anmeldelse og anbefaling!
Det er utrolig hyggelig å høre at din opplevelse hos oss var så vellykket og morsom. Vi prøver å skape unike og gode opplevelser for alle så det er veldig gøy å høre at du likte spillet vårt så godt!
Hjertelig velkommen tilbake for nye spill og morsomme oppdrag.