Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Kjempegøy!

Kjempegøy! Ganske så utfordrende, men utrolig morsomt 😉 Anbefales! dette skal vi gjøre flere... les mer

Anmeldt 17. oktober 2020
Ecw018
,
Drammen, Norge
via mobile enheter
Kjempe morsomt og bra laget.

Kjempe morsomt, spennende og utfordrende. Det var varierende oppgaver med gøyalt tema. Tiden gikk... les mer

Anmeldt 4. oktober 2020
Marthesusann
via mobile enheter
Les alle 525 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 165,97
Mer informasjon
fra USD 42,75
Mer informasjon
fra USD 43,03
Mer informasjon
fra USD 42,75
Mer informasjon
Anmeldelser (525)
Filtrer anmeldelser
525 resultater
Vurdering fra reisende
474
45
6
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
474
45
6
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 525 anmeldelser
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk spillvertinne
Morsomme oppgaver, med varierende vanskelighetsgrad. Noe for både voksne og barn

Dato for opplevelse: september 2020
1  Takk, olgasN583BS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AdventureRoomsOslo, Manager på AdventureRooms Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2020

Hei Olga Merete!

Tusen takk for en veldig fin anmeldelse og anbefaling. Vi satser stort på oppgavene i spillet, og det er herlig å høre at det falt i smak. Amanda koste seg gløgg med dere, og vi håper dere tar turen innom en gang i nærmeste fremtid.
Velkommen tilbake!

Beste hilsener, AdventureRooms Oslo Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Originalt og intrikat, men veldig gøy.

Ganske utfordrende så dere bør jobbe raskt og samarbeide godt om dere vil klare dette , men det utleveres hit underveis om man står litt fast

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, larsb2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AdventureRoomsOslo, Manager på AdventureRooms Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Hei Lars!

Tusen takk for en flott anmeldelse!
For oss er det oppgavene som er det aller viktigste og vi nyter å utfordre de små grå på en litt annen måte enn ellers i hverdagen.
Velkommen tilbake!

Beste hilsener, AdventureRooms Oslo Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Spennende og utfordrende oppgaver. Romleder Amanda ga gode hint som ikke var for åpenbare, men førte oss oss i riktig retning.
Vi har vært på mange escape rooms i Oslo, men denne er blant toppen!

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, 598preben_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AdventureRoomsOslo, Manager på AdventureRooms Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Hei Preben!

Tusen takk for en flott anmeldelse og anbefaling. Helhetsopplevelsen i escape room er viktig, og det virker som om dere fikk hele pakka! Tusen takk for besøket.
Både Amanda og resten av teamet håper at dere kommer tilbake ved første mulige anledning!

Beste hilsener, AdventureRooms Oslo Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020

Beste escape room jeg har prøvd! Vi hadde duell i Piano-rommet, 4 personer på hvert rom. Vi var 7 voksne og en tenåring.

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, 748mathildek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AdventureRoomsOslo, Manager på AdventureRooms Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Hei Mathilde!

Tusen takk for en flott anmeldelse! Så gøy at vi er på toppen av listen din! Vi håper på enda et besøk i nærmeste fremtid.
Velkommen tilbake!

Beste hilsener, AdventureRooms Oslo Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Dette var en veldig fin aktivitet. Vi var 10 personer, som ble delt inn i to lag, og kjempet mot hverandre. Dette var moro for alle aldre, og alle følte de var med. Anbefales til alle :)

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, tomhQ2977NE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AdventureRoomsOslo, Manager på AdventureRooms Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020

Hei Tom!

Tusen takk for en flott anmeldelse og anbefaling!
Det er utrolig hyggelig for oss som jobber her å høre at besøket var så vellykket! Målet vårt er å skape unik og spennende utfordringer for både store og små så det er kjempegøy at dette traff så godt for dere.
Hjertelig velkommen tilbake for nye spennende utfordringer!

Beste hilsener, AdventureRooms Oslo Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser