Melding fra Tripadvisor:Midlertidig stengt
Kjempe morsomt og bra laget.

Anmeldt 4. oktober 2020
Marthesusann
Gøy for familie

Anmeldt 1. oktober 2020
LisaH3333
Oslo, Norge

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

Kjempe morsomt, spennende og utfordrende. Det var varierende oppgaver med gøyalt tema. Tiden gikk alt for fort, men det gav mersmak. Blir nok ikke siste gang.

Dato for opplevelse: oktober 2020
1  Takk, Marthesusann
AdventureRoomsOslo, Manager på AdventureRooms Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. oktober 2020

Hei Marthe Susann!

Tusen takk for en super anmeldelse. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen og er fornøyde med å ha klart å utfordre dere samtidig som dere synes det var så gøy.
Vi gleder oss masse til å ta dere i mot neste gang.

Anmeldt 1. oktober 2020 via mobile enheter

Vi var to voksne, to tenåringer og to barn 10-11 år. Gøy og utfordrende for alle. Klarte spillet med 2 min igjen.

Dato for opplevelse: oktober 2020
1  Takk, LisaH3333

Hei Lisa!

Tusen takk for en veldig fin anmeldelse.Vi ønsker å være en plass for hele familien, og digger at det falt i smak for alle som en. Vi håper dere vil feire seieren med enda en runde hos oss.

Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Selve spenningen og hvordan spillet var lagt opp. Det har aldri vert så gøy med tid, før nå. Dette anbefales virkelig.

Dato for opplevelse: september 2020
1  Takk, CamillaV246
AdventureRoomsOslo, Manager på AdventureRooms Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2020

Hei Camilla!

Tusen takk for en så fin anmeldelse og anbefaling. Så gøy å høre at dere kunne rømme fra hverdagen til en litt annen verden. Og enda bedre er det at dere likte det så godt.
Hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk spillvertinne👍
Morsomme oppgaver, med varierende vanskelighetsgrad. Noe for både voksne og barn

Dato for opplevelse: september 2020
1  Takk, olgasN583BS

Hei Olga Merete!

Tusen takk for en veldig fin anmeldelse og anbefaling. Vi satser stort på oppgavene i spillet, og det er herlig å høre at det falt i smak. Amanda koste seg gløgg med dere, og vi håper dere tar turen innom en gang i nærmeste fremtid.

Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Originalt og intrikat, men veldig gøy.

Ganske utfordrende så dere bør jobbe raskt og samarbeide godt om dere vil klare dette 🤙, men det utleveres hit underveis om man står litt fast

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, larsb2015
AdventureRoomsOslo, Manager på AdventureRooms Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Hei Lars!

Tusen takk for en flott anmeldelse!
For oss er det oppgavene som er det aller viktigste og vi nyter å utfordre de små grå på en litt annen måte enn ellers i hverdagen.