Kjempegøy! Ganske så utfordrende, men utrolig morsomt Anbefales! dette skal vi gjøre flere ganger
Hei!
Tusen takk for en flott anmeldelse og anbefaling. Vi elsker å by på opplevelser utenom det vanlige og gleder oss til å se dere igjen. Velkommen tilbake!
Beste hilsener, AdventureRooms Oslo Team
Kjempe morsomt, spennende og utfordrende. Det var varierende oppgaver med gøyalt tema. Tiden gikk alt for fort, men det gav mersmak. Blir nok ikke siste gang.
Hei Marthe Susann!
Tusen takk for en super anmeldelse. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen og er fornøyde med å ha klart å utfordre dere samtidig som dere synes det var så gøy.
Vi gleder oss masse til å ta dere i mot neste gang.
Beste hilsener, AdventureRooms Oslo Team
Vi var to voksne, to tenåringer og to barn 10-11 år. Gøy og utfordrende for alle. Klarte spillet med 2 min igjen.
Hei Lisa!
Tusen takk for en veldig fin anmeldelse.Vi ønsker å være en plass for hele familien, og digger at det falt i smak for alle som en. Vi håper dere vil feire seieren med enda en runde hos oss.
Beste hilsener, AdventureRooms Oslo Team
Selve spenningen og hvordan spillet var lagt opp. Det har aldri vert så gøy med tid, før nå. Dette anbefales virkelig.
Hei Camilla!
Tusen takk for en så fin anmeldelse og anbefaling. Så gøy å høre at dere kunne rømme fra hverdagen til en litt annen verden. Og enda bedre er det at dere likte det så godt.
Hjertelig velkommen tilbake!
Fantastisk spillvertinne👍
Morsomme oppgaver, med varierende vanskelighetsgrad. Noe for både voksne og barn
Hei Olga Merete!
Tusen takk for en veldig fin anmeldelse og anbefaling. Vi satser stort på oppgavene i spillet, og det er herlig å høre at det falt i smak. Amanda koste seg gløgg med dere, og vi håper dere tar turen innom en gang i nærmeste fremtid.
Beste hilsener, AdventureRooms Oslo Team
Originalt og intrikat, men veldig gøy.
Ganske utfordrende så dere bør jobbe raskt og samarbeide godt om dere vil klare dette 🤙, men det utleveres hit underveis om man står litt fast
Hei Lars!
Tusen takk for en flott anmeldelse!
For oss er det oppgavene som er det aller viktigste og vi nyter å utfordre de små grå på en litt annen måte enn ellers i hverdagen.