Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
mailvang
Oslo, Norge
Anmeldelse av Camillas Hus
5,0 av 5 boblerAnmeldt 18. juli 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
Romtips: Ingen rom er like! Gode bilder og beskrivelser på camillashus.no
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 3 772
  • Hotels.com
    kr 4 290
  • Agoda.com
    kr 3 263
  • Expedia.com
    kr 4 290
1.6 km fra Camillas Hus
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
kr 2 370
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 2 495
  • travelup.com
    kr 2 178
  • Vio.com
    kr 2 353
0.9 km fra Camillas Hus
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Double room
kr 999
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
    kr 999
  • Expedia.com
    kr 999
  • Hotels.com
    kr 999
1.5 km fra Camillas Hus
Gratis Wi-Fi
Our lounge area on the second floor
kr 902
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 835
  • Agoda.com
    kr 678
  • Priceline
    kr 785
1.0 km fra Camillas Hus
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 194
  • Expedia.com
    kr 2 385
  • Agoda.com
    kr 1 844
  • Hotels.com
    kr 2 385
1.9 km fra Camillas Hus
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 010
  • Priceline
    kr 2 010
  • Radissonhotels.com
    kr 2 010
  • Expedia.com
    kr 2 010
1.8 km fra Camillas Hus
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 108
  • Priceline
    kr 898
  • Agoda.com
    kr 858
  • Trip.com
    kr 1 109
1.4 km fra Camillas Hus
Gratis Wi-Fi
kr 1 591
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 591
  • Agoda.com
    kr 1 306
  • Vio.com
    kr 1 406
3.9 km fra Camillas Hus
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 199
kr 1 943
  • Priceline
    kr 2 199
  • Expedia.com
    kr 1 935
  • Hotels.com
    kr 1 935
2.2 km fra Camillas Hus
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 086
  • Priceline
    kr 1 120
  • Agoda.com
    kr 898
  • Expedia.com
    kr 1 280
1.7 km fra Camillas Hus
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldelser (88)
Filtrer anmeldelser
88 resultater
Vurdering fra reisende
81
4
2
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
81
4
2
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 88 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig koselig og oppmerksom betjening, stille og rolig til tross for at det er midt i sentrum, historiske omgivelser - kort oppsummert alt som skal til for noen flotte dager i Oslo. Vi ble faktisk lengere enn vi opprinnelig tenkte. Hit kommer vi helt sikkert tilbake😊

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Vidarsag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. september 2019 via mobile enheter

Hit kan man dra for å komme seg bort en helg. Flott rom i et meget sjarmerende hotel. Fantastisk service av vår portugisiske vert.

Pluss for en meget bra frokost. Ikke ofte man blir servert på bordet.

Anbefales for en natt eller helg.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Terje H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. september 2019 via mobile enheter

Et sjarmerende, gammelt hus med behagelig atmosfære! Ble møtt av en svært hyggelig resepsjonist som bar kofferten min til rommet mitt og var så hyggelig at han fremskyndet frokosten en halv time neste dag, fordi jeg måtte rekke et kurs den morgenen. Frokosten var ikke ordinær, den var exlusive! Alt ble servert ved bordet, etter ønske og som a la carte!
I tillegg hadde jeg bestilt enkeltrom, men fikk oppgradert det til et dobbeltrom til samme pris!
Dette var en flott opplevelse!

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, 186monicaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Flott hotell med meget god service i alle ledd. Frokosten ble servert direkte ved bordet ditt og smakte meget godt. Rolig atmosfære på hotellet og ikke noe støy fra gatene rundt. Hotellet ligger sentralt til, kun en kort rusletur gjennom slottsparken når man kommer fra Nationaltheatret.
Hit kommer vi garantert tilbake.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 97idau
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Dette er en godt bortgjemt juvel av et hotell midt i hjertet av Oslo med slottsparken like over veien og kort vei til T-bane og trikkestopp. Selve bygningen er historisk men godt vedlikehold og funksjonell, frokost serveres a la carte i en restaurant like ved siden av. Sist men ikke minst er hotellets bestyrer, Mario, ikke bare svært hjelpsom, men også veldig hyggelig! Alt i alt et fantastisk hotell på alle måter, anbefales på det sterkeste!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Magne N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser