Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste indiske jeg har smakt”
Anmeldelse av The Indus Majorstuen

The Indus Majorstuen
Få mat levert
Vurdert som nr. 458 av 1 593 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Beste indiske jeg har smakt på lenge. Besøkt denne restauranten to ganger nå, og det har vært fantastisk bra begge ganger. Kommer nok tilbake snart for gang nummer tre.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 606lassej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (87)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 87 anmeldelser

Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Satt i frognerparken å bestilte mat fra dere, som skulle nytes i parken. Var ekstremt vanskelig å spise når dere glemte å gi oss bestikk!! :(

Dato for besøk: juni 2020
Takk, vtvn_eats
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og hyggelige omgivelser. Rolig musikk og hyggelig betjening. Vi har vært her før og kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Vikersunding
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2020

Dårlig service !! ‍♀️ Servitør svare kunde så frekk . Vi bestilt mat før 40min men fortsatt venter mer.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, NailsbyLily
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. april 2020

Indiske retter er ofte for de som liker sterk mat med mye gastronomisk smak. Majorstuen har også en slik kulinarisk restaurant, som tilbyr mange slike retter. Særlig liker jeg stedets lam og kyllingretter med ditto. Miljøriktig interiør, hyggelig betjening, rent og pent. Anbefales. d:o)

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The Indus Majorstuen, så også på

 

Har du vært i The Indus Majorstuen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din