Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget god indisk på Majorstua.”
Anmeldelse av The Indus Majorstuen

The Indus Majorstuen
Vurdert som nr. 374 av 1 552 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Oppsøkte The Indus sammen med min kone. God mat, god service fra hyggelig betjening til hyggelige priser i trivelige lokaler. Jeg kjøpte lam, mens kona kjøpte en kyllingrett. Vi var begge godt fornøyde. Ble anbefalt en DOCG-vin. Den ble hentet fra et vinskap og helt fortreffelig temperert. Helhetsinntrykket er bra, og vi tar gjerne en ny tur til The Indus.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, LeifG92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (98)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 98 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2021

Utrolig god mat, hyggelig betjening og flott lokale. The Indus er like godt hver gang, både som takeaway og i resturant. Det eneste er at det er litt for store porsjoner, så vi klarer ikke å spise opp alt. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, theakjerstine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. februar 2021 via mobile enheter

Etter min mening en av de beste i byen. Spiste chicken garlic tikka, pepper chocjen masala og chicken tikka masala. Og salat. Alt var prima og fint presentert. Fine lokaler også. Nan-brødene var delt i fire og mindre luftige enn jeg har hatt andre steder, men gode likevel.

Ikke billig, men ok. Ca. 250 kr for en rett og 49 for en brus.

Dato for besøk: februar 2021
2  Takk, bjorska
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. februar 2021

Maten ble satt på bordet uten videre introduksjon. Måtte selv finne ut hvilken rett som tilhørte hvem. Vi hadde med en 1,5 åring, som fikk egen rett fra barnemenyen. Underveis har det blitt sølt mat (kylling og ris) fra ungen ned på teppet. Vi oppdager ikke dette før servitøren kommer med kost og brett.

Jeg følte meg selvfølgelig brydd, og beklaget, men servitøren sa ingenting. Hun mumlet bare noe om "carpet". Hun fikk opp det meste, men det lå noen riskorn igjen. Jeg skjønte hun ikke var fornøyd før hun fikk opp alt. Så jeg flyttet rundt på stolen og hjalp til med å plukke opp riskorn til det ikke lå en smule igjen.

Da vi hadde betalt, og bare rukket og reise oss opp, kommer servitøren med en annen mann ut, hun skulle tydelig vise mannen hvor ungen hadde sølt. Det var virkelig ingen flekker å se, og det hele føltes veldig ubehagelig. Tror mannen skjønte vi følte oss brydd, og han klarte ihvertfall spørre om vi var fornøyd, og om vi likte maten.

Maten var i utgangspunktet god, men ingenting smaker godt når man sitter med en vond klump i magen.

Dato for besøk: februar 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, loffenyo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. februar 2021

Min mann og jeg var der og spiste med vår halvannet år gamle datter.

Maten var god, men servitøren var ikke hverken hyggelig eller imøtekommende. Da datteren vår sølte litt ris på gulvet mens hun spiste, kom servitøren demonstrativt med feiebrett og feiet under bordet mens vi spiste. Dette ødela hele opplevelsen og vi avsluttet måltidet og dro

Dato for besøk: februar 2021
Takk, madeleineg673
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på The Indus Majorstuen, så også på

 

Har du vært i The Indus Majorstuen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.