Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Vigeland Park på
Panoramatur i Oslo
37 anmeldelser
fra USD 43,63
Mer informasjon
fra USD 72,72
Mer informasjon
fra USD 217,54
Mer informasjon
fra USD 95,31
Mer informasjon
Anmeldelser (5 259)
Filtrer anmeldelser
5 259 resultater
Vurdering fra reisende
3 563
1 398
260
22
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 563
1 398
260
22
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 5 259 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Denne parken er særdeles flott og skulpturene er i absolutt verdensklasse. Alle skulpturer er en severdighet i seg selv og msn blir nærmest målløs over det kunstneriske uttrykket som omgir hele parken. Fantastisk og et must for alle som besøker Oslo for første gang! Anbefales på det aller sterkeste!

Dato for opplevelse: juli 2020
3  Takk, Rune1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Imponerende park. Første gang noen av oss besøker parken i voksen alder. Her kan man bruke så mye tid man vil på å se på skulpturene, eller bare slappe av på en plen. Igjen, imponerende park, og stilig at det er plass til en så stor park midt i en europeisk hovedstad.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Rikke12345678
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Fin frilufts aktivitet i bysentrum.
Flott lekeplass for små barn i tillegg.
God kaffe og toaletter.
Lett å holde avstand i korona tider

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, VerHrab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Hver gang jeg er i Oslo er et besøk i Vigelandsparken obligatorisk. Blir like fascinert over å se skulpturene i parken hver gang.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, 615kjetils
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Morsomt å tusle rundt å se i parken, til tross for svært grått og kaldt vær. Lett tilgjengelig med trikk fra sentrum.

Dato for opplevelse: mars 2020
1  Takk, snipa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser