Store arealer med gress , kunst og flotte blomsterbed. Her kan alle utfolde seg. Veldig enkelt å ta trikken fra sentrum.
Besøk parken enten du bor i området, eller kommer som turist- Her kan man vandre i vakker natur og benytte seg av både cafeer og restauranter.
Eller bare ta seg en joggetur- er en skikkelig oase i den travel byen
Ikke det gøyeste for ungdommene våre, men glad vi tok turen. Koselig å slå i hjel noen timer der. Fint med benker å sitte. Flotte blomster i år også.
Denne parken er særdeles flott og skulpturene er i absolutt verdensklasse. Alle skulpturer er en severdighet i seg selv og msn blir nærmest målløs over det kunstneriske uttrykket som omgir hele parken. Fantastisk og et must for alle som besøker Oslo for første gang! Anbefales på det aller sterkeste!
Imponerende park. Første gang noen av oss besøker parken i voksen alder. Her kan man bruke så mye tid man vil på å se på skulpturene, eller bare slappe av på en plen. Igjen, imponerende park, og stilig at det er plass til en så stor park midt i en europeisk hovedstad.
Fin frilufts aktivitet i bysentrum.
Flott lekeplass for små barn i tillegg.
God kaffe og toaletter.
Lett å holde avstand i korona tider 😊