Skriver denne anmeldelsen ærlig, men blir dessverre kun negativt.
Jeg elsker biff, og har spist biff på over 100 forskjellige restauranter, og kan med hånda på hjertet si at denne opplevelsen var blant de aller dårligste.
Jeg kjøpte 300 gram Entrecôte med tykke chips & peppersaus. Kjøttet var seigt & veldig lite smak. Hadde et lite håp om å redde matopplevelsen med sausen de anbefalte. Denne peppersausen smakte alt annet enn peppersaus. Eneste tendensen til litt pepper smak var når jeg tygde et pepperkorn. Smakte mer som en dårlig, syrnlig BBQ saus. Den tykke chipsen de anbefalte var kjedelig uten smak i tillegg til at den var overstekt/fritert. Tørt & kjedelig. Vi ba om ketchup til chipsen, og også denne smakte rart.
Dama spiste kyllingfilet, og den var god, men paprika sausen var ikke god, og hun hadde ellers samme tilbehør som meg med tørre chips.
Service var OK, men ikke noe mer enn det. Ikke hadde restauranten eget toalett heller, så måtte gå på senterets toalett...
Trur det er første gang jeg har gitt 0 kr i tips, og var tydelig at servitøren var skuffet over det også. Fordi hun ønsket oss ikke en fin dag videre. Sa ikke engang hade. Tok bare terminalen & sa takk.