“Vennetur i Oslo”

Jensens Bofhus - Oslo City
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 23. juli 2022

Har vært på Jensen Bøfhus i København som er veldig bra så da måtte vi prøve her også. Ble raskt vist til bordet, servitøren anbefalte å bestille via QR-kode som står på bordet da det ville gå raskere enn å vente på servitør pga manglende personalet som er regionen og som vi allerede kjent til, men en hyggelig servitør var raskere og tok bestilling av drikke og mat. Maten ble raskt tilberedet og servert, denne gang til forrett: Jenses Favorittsnacks etterfulgt av hovedrett: Entrecote. Entrecote kunne gjerne vært noe mer mør, men slik blir det gjerne med norske regler. Det manglet litt saftig smak av entrecoten men sausen hjalp godt. Kommer gjerne tilbake en annen gang.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Arild P

Anmeldt 27. mai 2022 via mobile enheter

Bør unngås i stor grad.... Vi hadde bestilt bord, for å få lunsj priser/meny. Men etter å ha stått i nærmere 10-15 min og ventet på betjening, så fikk vi omsider bord. Så logger vi oss på appen, og der var jo lunsj menyen ute i og med at klokken hadde passert fire.

Så var det og det å prøve å få kontakt med betjeningen.... Det er lettere å vinne i lotto. Men omsider kom det noen, fikk bestilt lunsj meny.

Ene retten var gummi inni, og temperatur på maten kunne ha vært mye bedre. Og vi klaget på størrelsen på ene menyen, og hun skulle sjekke opp i det men kom IKKE med noe tilbakemelding. Så nå når de kom for å rydde bort prøvde jeg å få ett svar, men ble møtt med ignorant betjening.

Så skal dere spise godt, finn ett annet sted. De har bedre mat og service på McDonald's.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, 24trulsg
Anmeldt 13. mai 2022

Vi hadde bestilt bord til 22. Alle ville ha drikke gikk 20 min å gå 1 glas brus,,.,.!!! mat måtte vi vente 1 time på etter vi hadde fått drikke. Å de grilla grønnsakene var neppe grillet. Veldig lite var varmt. Kaos

Dato for besøk: mai 2022
Takk, 508p_lk
Anmeldt 10. april 2022 via mobile enheter

Rot og tull fra første stund. Vi var en gjeng på syv som skulle ut og ha god mat og drikke.Det viste seg at en helt fersk servitør ble satt til å ta i mot bestillingen fra syv personer. Synest i utgangspunktet at dette var dårlig gjort overfor en nyansatt . Servitøren burde kanskje først fått øve seg på mindre bestillinger, etter mitt syn. Ganske raskt kom en annen servitør bort og spurte oss om bestillingen, som det da viste seg at den ferske servitøren hadde misforstått en god del. Etterhvert kom maten til noen, og andre måtte vente. Drikken kom etter at maten var servert. Noens biff var for rå inni, og ventetiden var lang da det skulle ordnes ny mat. Tull og rot fra ende til annen.Bortsett fra at biffen var for lite stekt i noen tilfeller, smakte maten bra

Dato for besøk: april 2022
Takk, oldy123
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Dette er nok en av de værste opplevelsene jeg har hatt på en restaurant noen gang. Mannen som tok imot oss var hyggelig men resten personalet så ut som de var lei av livet. Restauranten var tom for coleslaw, pizza og nuggets til minstemann. Vi fikk maten vår etter mye venting og den ikke varm. Servitøren vår opplyste heller ikke om at de tok ekstra betalt for å bytte ut pommes frites med fløtepoteter, noe hun spurte om jeg ønsket. Det blir nok aldri mer Jensens Bofhus på oss. Anbefaler ikke dette stedet. Penger ut vinduet.

3  Takk, thomaschristianmatre

Reisende som så på Jensens Bofhus - Oslo City, så også på