Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig pizza og god stemning!”
Anmeldelse av Restaurant Teatro

Restaurant Teatro
Vurdert som nr. 112 av 1 595 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 22 - USD 46
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: På Teatro tar vi utgangspunkt i den Italienske pizzaen, uten å bli bundet av det tradisjonelle. Vi streber etter å finne spennende toppinger og originale smakskombinasjoner. bildetekst Våre røde pizzaer lages med tomater fra Italia, og smakes til for å finne riktig balanse mellom syre og sødme. De hvite pizzaene lages med en creme fraiche base, som vi tilsetter hvitløk,vin og urter. Når pizzaen bakes vekkes smakene til liv og resultatet blir en smakfull og aromatisk pizza. Menyen suppleres med gode salater og hjemmelaget iskrem i flotte restaurantlokaler.
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Utrolig fine lokaler, og veldig koselig atmosfære! Godt utvalg i vin og virker som de har mange gode pizzaer. Jeg tok den med indrefilet, og den kan anbefales. Det eneste jeg trekker litt for er servicen, den kan bli bedre. Alt i alt en god opplevelse, kommer nok igjen!
(Hvis man vil ha bordet lenge tror jeg man burde gi beskjed om det)

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, 102martines
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (312)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5660 av 312 anmeldelser

Anmeldt 22. november 2018

Flott beliggenhet nå med julemarkedet rett utenfor. Helt greie pizzaer, og skal jeg anbefale en blir det med kylling. Servicen kunne vært mer oppmerksom

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Gjerdevik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Nydelig mat og fantastisk og spennende utvalg av pizza! Stemningsfullt lokale og svært hyggelige og serviceinnstilte servitører!

Dato for besøk: november 2018
Takk, 43mariannek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018

Et flott sted en fredag å spise pizza. Beste pizza vi har smakt! rød pizza med skinke, valnøtter, spinat og sennep/honning på kjempetynn bunn. Helt nydelig. En av oss prøvde glutenfri med parma, men den ble litt i salteste laget. Nydelig Chablis pr glass kr 140, rødvin pr gl 98. Lokalet var helt fullt kl 18 så dette er et populært sted. Vi kommer helt sikkert tilbake.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 116vivif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Byens beste pizza i veldig hyggelige lokaler. God service og mye annerledes og spennende pizza kombinasjoner.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, tritratri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Teatro, så også på

 

Har du vært i Restaurant Teatro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din