Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Godt utvalg god service”
Anmeldelse av Restaurant Teatro

Restaurant Teatro
Vurdert som nr. 114 av 1 592 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 21 - USD 45
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: På Teatro tar vi utgangspunkt i den Italienske pizzaen, uten å bli bundet av det tradisjonelle. Vi streber etter å finne spennende toppinger og originale smakskombinasjoner. bildetekst Våre røde pizzaer lages med tomater fra Italia, og smakes til for å finne riktig balanse mellom syre og sødme. De hvite pizzaene lages med en creme fraiche base, som vi tilsetter hvitløk,vin og urter. Når pizzaen bakes vekkes smakene til liv og resultatet blir en smakfull og aromatisk pizza. Menyen suppleres med gode salater og hjemmelaget iskrem i flotte restaurantlokaler.
Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Chirirso pizzaen var veldig god . Hyggelige lokale med en god atmosfære. God og rask service. God mat . Kommer tilbake og anbefaler andre å spise pizza her. Alle var fornøyd . Ok prisnivå

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Torbjørn B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (312)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5155 av 312 anmeldelser

Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Great atmosphere, intreriordesign and service. Fantastisk pizza, nydelig smakssammensetninger. Spiste glutenfri bunn og den var bare nydelig.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Sisselruudhansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Her får du utfordret dine pizza vaner for her får du så mange varianter med herlige kombinasjoner av smaker av både hvit og rød pizza.

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, hel1bs1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Vi var to vennepar på vårt første besøk på Restaurant Teatro torsdag 13. desember 2018.
Det ble en herlig opplevelse med nydelig spennende pizza og en superflink servitør som visste å kunne anbefale godt drikke og som passet på at glassene ikke var tomme:-)
Normal ventetid på maten.
Ekstra hyggelig med rundt bord!

Totalopplevelsen var meget god, vi koste oss skikkelig i veldig hyggelige lokaler, og vi kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, MElisabeth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Jeg og ei venninne tok turen til Oslo for å se på julemarkedet og en liten matbit før teater. Jeg booket bord i restaurant og pizzaen var like god som jeg husket fra et par år tilbake , kjempe god hvit pizza m steinsopp og et glass rød, vi begge synes det var helt topp, stor koste oss og i tillegg vakre omgivelser i nydelige varme farget. Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, lineh951
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Teatro, så også på

 

Har du vært i Restaurant Teatro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din