Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Oslos top 5 pizza!”
Anmeldelse av Restaurant Teatro

Restaurant Teatro
Vurdert som nr. 115 av 1 601 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 23 - USD 48
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: På Teatro tar vi utgangspunkt i den Italienske pizzaen, uten å bli bundet av det tradisjonelle. Vi streber etter å finne spennende toppinger og originale smakskombinasjoner. bildetekst Våre røde pizzaer lages med tomater fra Italia, og smakes til for å finne riktig balanse mellom syre og sødme. De hvite pizzaene lages med en creme fraiche base, som vi tilsetter hvitløk,vin og urter. Når pizzaen bakes vekkes smakene til liv og resultatet blir en smakfull og aromatisk pizza. Menyen suppleres med gode salater og hjemmelaget iskrem i flotte restaurantlokaler.
Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Oslos top 5 pizza!
Veldig god pizza, veldig spennende smakssammensetninger. Også god is til dessert.
God vin, gode drinker! Ypperlig service, hyggelig interiør.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, emmgran
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (313)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 313 anmeldelser

Anmeldt 8. mars 2020 via mobile enheter

Dette er ettermiddag oppfatning et av de beste stedene i Oslo for pizza med tynn bunn. Godt utvalg i toppinger. Italiensk iskrem av ypperste kvalitet er desserttilbudet. I tillegg er lokalene veldig hyggelige. Baren i den gamle teater foajéen er et hyggelig sted å nyte en drink dersom du ikke skal spise.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, EllenChr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2020 via mobile enheter

Stedet ligger svært sentralt til og har et moderne og minimalistisk interiør. Vi hadde pizza for 15 personer og bestilte 18 pizzaer, og fikk de første servert 30 minutter etter ankomst. Hadde også bestilt Prosecco som betjeningen insisterte på å skjenke oss, men det klarte dem åpenbart ikke. Etter flere forsøk ba vi om å få flaskene plassert på bordet. Bestilte også 6 flasker rødvin, men flaskene de kom med var ikke de vi bestilte. Neste runde med servering tok over 40 minutter etter at vi hadde spist opp forrige runde. Det samme gjorde det med siste runde. Når vi ba om kaffe og Cognac, klarte de utrolig nok å servere Cognac med kaffe oppi.

Maten får terningkast 4
Atmosfære 3
Beliggenhet 5
Service 1

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, steinartafjord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2020

Er over gjennomsnittet kresen til pizza og har blitt anbefalt dette stedet. Generelt sett så kan jeg si at Teatro langt på vei infridde. Lokalet er meget innbydende og vi fikk meget god og hyggelig service. Jeg valgte selvfølgelig en tradisjonell pizza, alle spesielle varianter mener jeg ikke kvalifiserer til benevnelsen. Pizzaen var vellaget, hadde god bunn og gode råvarer med god smak. MEN så kommer det som trekker ned, bunnen var for lite stekt og pizzaen var ikke varm når den ble servert. Normalt skal dette gi en lavere rating, men lokalet og hyggelig service trekker opp. Det er imidlertid synd at man misser på detaljene når man gjør det meste helt riktig.

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, torel708
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2020 via mobile enheter

Dette stedet i Stortingsgaten byr på flotte lokaler, god drikke, og stort utvalg av pizzaer som er litt utenom det vanlige. Jeg anbefaler pizzaen med gravet kveite. God service av personalet.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Teatro, så også på

 

Har du vært i Restaurant Teatro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din