Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 14:00 - 03:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Morro!

Artig sted med masse liv og røre. Trodde der skulle være overtall av veldig unge mennesker men her... les mer

Anmeldt 28. oktober 2019
Trollmor
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Trivelig møteplass

God stemning, fin musikk. Anledning til å danse for den som vil. Mye godt øl å velge i . Service er... les mer

Anmeldt 6. november 2019
hilde3110
,
Tønsberg, Norge
Les alle 92 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Oslo
fra USD 127,15
Mer informasjon
fra USD 59,29
Mer informasjon
fra USD 52,89
Mer informasjon
fra USD 14,30
Mer informasjon
Anmeldelser (92)
Filtrer anmeldelser
92 resultater
Vurdering fra reisende
31
16
4
7
34
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
31
16
4
7
34
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 92 anmeldelser
Anmeldt 6. november 2019

God stemning, fin musikk. Anledning til å danse for den som vil. Mye godt øl å velge i . Service er hurtig og god.

Dato for opplevelse: november 2019
2  Takk, hilde3110
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2019 via mobile enheter

Artig sted med masse liv og røre. Trodde der skulle være overtall av veldig unge mennesker men her var det en salig blanding av alle aldersgrupper. Variert musikk og bra service. Rask service i baren. Jeg var der med jobb og veldig spredt aldersgruooe - men alle koste seg og hadde det gøy!

Dato for opplevelse: oktober 2019
1  Takk, Trollmor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2019

Vil ikke anbefale, vekterne lar deg ikke inn selvom de forteller deg å ta en 15 minutters tur. Uansett om du er edru eller full virker det som de har en personlig agenda mot deg. Så vil ikke anbefale dette stedet for vennegjenger som er ute etter å ha det gøy. Bortkasta tid å stå i køen ettersom vaktene er ugyggelig og forteller deg at du er dor full selvom du er edru.

Dato for opplevelse: oktober 2019
1  Takk, HLG D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2019

Rekker ikke engang anmelde selve utestedet på grunn av vekteren. Han nektet én i gjengen vår inngang fordi hun var for full. Godt gjort av vekteren å velge ut den éne blonde jenta som ikke hadde drukket denne kvelden. Nektet å svare på spørsmål, brukte fysisk makt han ikke har myndighet til og var i et forferdelig humør. Kommer aldri tilbake.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, Larshenriksen1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2019

Vekteren ville ikke slipp inn vennen min på bursdagen min fordi han mente hun var for full! Han hadde ingen grunn og ville ikke snakke med oss andre... Selv om vennen min ikke hadde drukket mye, hadde han kun bestemt seg for at hun ikke ville slippe inn... Synes dette var veldig dårlig behandling av eventuelle kunder, kommer nok ikke tilbake! Kunne ønske man kunne gi 0 stjerner :(

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, Hermankeim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser