Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Beste baren i byn

Her likte jeg meg godt! Anbefaler å få bord inne hvor de serverer spennende drinker! Spennende og... les mer

Anmeldt 4 dager siden
SprettenBetten
,
Haugesund, Norge
God opplevelse!

Tok turen etter middag,utrolig hyggelig betjening og vi fikk raskt plass ved baren. Har i kveld... les mer

Anmeldt 1 uke siden
588isabelled
via mobile enheter
Les alle 234 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 40,71
Mer informasjon
fra USD 118,28
Mer informasjon
Oslo Pass
207 anmeldelser
fra USD 53,43
Mer informasjon
fra USD 37,83
Mer informasjon
Anmeldelser (234)
Filtrer anmeldelser
234 resultater
Vurdering fra reisende
152
51
16
4
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
152
51
16
4
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 234 anmeldelser
Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Var her en lørdags kveld og ble skuffet. Altfor lang kø i baren. Når du står 15minutter i kø for å få en drink og den ikke er god heller så blir det dårlig stemning.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, oddkristerf2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Er du glad i drinker er dette plassen for deg. Masse gode drinker å velge mellom. Veldig hipt sted. Vi prøvde flere forskjellige drinker. Deres egen gin var veldig god

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, galagutt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2018 via mobile enheter

Meg og samboeren min testet ut denne plassen etter å ha hørt mye skryt om konseptet og drinkene.
Vi ble ikke skuffet! Utmerket service, bartenderen passet på at vi hadde det greit hele tiden og laget drinker etter vårt ønske og smaker. Bartenderen var veldig flink til å snakke med oss og få oss til å føle oss velkommen!
Det er ikke billig her, men det er det heller ikke til å forvente når vi blir servert så god kvalitet på alle områder. Anbefales!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, aminalel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Var her tidlig en ettermiddag og fikk utmerket service. Spennende drinker i ulike design glass. Flott sted å starte kvelden på.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, alfmagne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018

Var der med jobben som hadde forhåndsbestilt bord og drinker. Når dette var betalt ble vi kastet ut en og en av en overivrig vakt som tydeligvis "passet på oss" under hele besøket. De fikk pengene sine og bordet vårt tilbake etter å ha ryddet oss bort. Mistenker at utkastelsen heller skyldtes ekstra profitt enn høy promille?

Dato for opplevelse: juni 2018
1  Takk, btynning
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser