Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk plass for opplevelser.

Gode annerledes drinker og god service i fin atmosfære. Husk å ringe på ringeklokken for å komme... les mer

Anmeldt 31. juli 2020
pellegw
,
Stavanger, Norge
via mobile enheter
Høy kvalitet!

Veldig kult konsept med norske drinker fra forskjellige steder i landet. Høy kvalitet på drinkene... les mer

Anmeldt 19. juli 2020
Rikke12345678
,
Trondheim, Norge
via mobile enheter
Les alle 285 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 64,08
Mer informasjon
fra USD 40,25
Mer informasjon
fra USD 40,25
Mer informasjon
fra USD 129,40
Mer informasjon
Anmeldelser (285)
Filtrer anmeldelser
285 resultater
Vurdering fra reisende
190
57
21
6
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
190
57
21
6
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2833 av 285 anmeldelser
Anmeldt 22. desember 2018

Bare så det er sagt med en gang: Himkok er den beste baren jeg har besøkt! Etter å ha passert en ganske alminnelig dør i en anonym fasade kommer man inn i et meget tiltalende bar-rom. Men små bord god plass på komfortable stoler i ved bardisken. Man går ikke inn her for å bestille en gin & tonnic eller en rom og cola. Her utfordrer man barkeeper med onske om ulike smaker eller kombinasjoner. Drinkene ver velsmakende og utført til perfeksjon. Litt artisteri fra barkeeper følger også med. Helt billig er det ikke på Himkok, men ver det.

Dato for opplevelse: desember 2018
1  Takk, MullahOMA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2018

Bortgjemt og kul bar! De produserer sin egen gin som var kjempegod! Trendy men avslappet atmosfære, superhyggelig betjening. Vi var her tidlig ettermiddag en lørdag, stille og fredelig da. Er nok mer liv og røre om kvelden. Men passet perfekt med en gin og tonic her for oss før vi skulle videre, er behagelig pust i bakken. Anbefales!

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, Trollmor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Ingen finner dette stedet uten at de faktisk leter etter det. Men fasaden bedrar. Innnenfor dørene finner du en av verdens beste barer over flere etg og drinker på tap. Anbefales.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, Sondre72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Noen gode drinker har dem. Forsøkte et par forskjellige, men synes GIN er best med god Tonic. Det hadde den ikke synes jeg.

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, OJB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Holy smoke anbefales satans god drink,whiskey m syk røyksmak. Show å se gutta som mikser cocktails, kommet gjerne igjen reserver bord i baren nede.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, er0cks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser