Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 17:00 - 03:00
Se gjennom høydepunkter
"Sunne" drinker, hyggelig sted!

Nyyyter hver dråpe, ...som koster! Kan ikke bli hele kvelden! Smakene er spesielle attpåtil! DET er... les mer

Anmeldt 4. februar 2024
Happiness39767926968
Fantastisk

Utsøkte drinker og flinke ansatte som informerte godt om de ulike drinkene. Absolutt verdt et besøk... les mer

Anmeldt 19. mai 2023
Victoria M
via mobile enheter
Les alle 326 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra kr 574,33
Mer informasjon
fra kr 471,00
Mer informasjon
Oslo Discovery Tour
161 anmeldelser
fra kr 980,00
Mer informasjon
fra kr 10 708,85
Mer informasjon
Anmeldelser (326)
Filtrer anmeldelser
326 resultater
Vurdering fra reisende
220
61
22
7
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
220
61
22
7
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3843 av 326 anmeldelser
Anmeldt 22. desember 2018

Bare så det er sagt med en gang: Himkok er den beste baren jeg har besøkt! Etter å ha passert en ganske alminnelig dør i en anonym fasade kommer man inn i et meget tiltalende bar-rom. Men små bord god plass på komfortable stoler i ved bardisken. Man går ikke inn her for å bestille en gin & tonnic eller en rom og cola. Her utfordrer man barkeeper med onske om ulike smaker eller kombinasjoner. Drinkene ver velsmakende og utført til perfeksjon. Litt artisteri fra barkeeper følger også med. Helt billig er det ikke på Himkok, men ver det.

Dato for opplevelse: desember 2018
1  Takk, OeyvindMarkussen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. desember 2018

Bortgjemt og kul bar! De produserer sin egen gin som var kjempegod! Trendy men avslappet atmosfære, superhyggelig betjening. Vi var her tidlig ettermiddag en lørdag, stille og fredelig da. Er nok mer liv og røre om kvelden. Men passet perfekt med en gin og tonic her for oss før vi skulle videre, er behagelig pust i bakken. Anbefales!

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, Trollmor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Ingen finner dette stedet uten at de faktisk leter etter det. Men fasaden bedrar. Innnenfor dørene finner du en av verdens beste barer over flere etg og drinker på tap. Anbefales.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, Sondre72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Noen gode drinker har dem. Forsøkte et par forskjellige, men synes GIN er best med god Tonic. Det hadde den ikke synes jeg.

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, OJB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Holy smoke anbefales satans god drink,whiskey m syk røyksmak. Show å se gutta som mikser cocktails, kommet gjerne igjen reserver bord i baren nede.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, er0cks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser