Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Utrolig bra plass

Første gang i oslo så blir vi forslått denne plassen. Utrolig god drikke og kjempe service! Dette... les mer

Anmeldt 22. juli 2022
Madsbjelland98
via mobile enheter
Kult sted og fantastisk service!!

Fantastisk service og nydelige cocktails!!Veldig hyggelige og oppmerksomme bartendere. Følte oss... les mer

Anmeldt 12. februar 2022
ellenf329
,
Vinterbro, Norge
via mobile enheter
Les alle 304 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 52,68
Mer informasjon
fra USD 41,09
Mer informasjon
fra USD 41,09
Mer informasjon
Oslo Discovery Tour
75 anmeldelser
fra USD 69,85
Mer informasjon
Anmeldelser (304)
Filtrer anmeldelser
304 resultater
Vurdering fra reisende
205
58
21
6
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
205
58
21
6
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 304 anmeldelser
Anmeldt 2. februar 2020 via mobile enheter

Veldig gjennomført opplevelse fra du går inn døra, via underholdende bartendere til du sitter med drinken i hånda

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, Thomas Valsø S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. november 2019

Vi svingte innom Himkok i storgata, bra trøkk og god stemning. Men litt skuffet over drink utvalg og Himkok Gin som jeg kjøpte, skuffende med tonic uten kullsyre og slapp smak. Presentasjonen av de øvrige drinkene, blandt annet Strawberry Basil og Negroni var heller ikke sånn som forventet av et sted som har fått så mye skryt.

Dato for opplevelse: november 2019
2  Takk, Rune S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. november 2019 via mobile enheter

Morsomt sted, men ble veldig fullt etterhvert og litt kaotisk. Kjempegode drinker, men litt lite å velge mellom.

Dato for opplevelse: november 2019
1  Takk, Linda S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. november 2019 via mobile enheter

Bra service, god bartender, litt dyrt. Artig konsept med hjemmebrygget brennevin, gode var drinkene også.

Dato for opplevelse: november 2019
1  Takk, 107TommyB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. november 2019 via mobile enheter

Veldig gode drinker i fine lokaler. Må vite om plassen for å finne fram og står bare 27 over inngangen. Anbefales om man vil oppleve gode drinker, som man ikke får på vanlige barer.

Dato for opplevelse: november 2019
1  Takk, Jobbrelatert
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser