Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
En torsdag i Oslo

Her serverer de gode drinker og cocktails. Satt først oppe før vi entret baren i første etg... les mer

Anmeldt 12. august 2021
leifgunnarp
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Fantastisk plass for opplevelser.

Gode annerledes drinker og god service i fin atmosfære. Husk å ringe på ringeklokken for å komme... les mer

Anmeldt 31. juli 2020
pellegw
,
Stavanger, Norge
via mobile enheter
Les alle 285 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 63,64
Mer informasjon
fra USD 41,48
Mer informasjon
fra USD 41,48
Mer informasjon
fra USD 71,58
Mer informasjon
Anmeldelser (285)
Filtrer anmeldelser
285 resultater
Vurdering fra reisende
191
57
20
6
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
191
57
20
6
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 285 anmeldelser
Anmeldt 2. februar 2020 via mobile enheter

Veldig gjennomført opplevelse fra du går inn døra, via underholdende bartendere til du sitter med drinken i hånda

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, Thomas Valsø S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2019

Vi svingte innom Himkok i storgata, bra trøkk og god stemning. Men litt skuffet over drink utvalg og Himkok Gin som jeg kjøpte, skuffende med tonic uten kullsyre og slapp smak. Presentasjonen av de øvrige drinkene, blandt annet Strawberry Basil og Negroni var heller ikke sånn som forventet av et sted som har fått så mye skryt.

Dato for opplevelse: november 2019
2  Takk, Rune S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2019 via mobile enheter

Morsomt sted, men ble veldig fullt etterhvert og litt kaotisk. Kjempegode drinker, men litt lite å velge mellom.

Dato for opplevelse: november 2019
1  Takk, Linda S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2019 via mobile enheter

Bra service, god bartender, litt dyrt. Artig konsept med hjemmebrygget brennevin, gode var drinkene også.

Dato for opplevelse: november 2019
1  Takk, 107TommyB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2019 via mobile enheter

Veldig gode drinker i fine lokaler. Må vite om plassen for å finne fram og står bare 27 over inngangen. Anbefales om man vil oppleve gode drinker, som man ikke får på vanlige barer.

Dato for opplevelse: november 2019
1  Takk, Jobbrelatert
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser