“Overpriset”

La Baguette
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 10. august 2021 via mobile enheter

Overpriset og ikke godt. Store avvik fra bildene på menyen. Stusselig baguette med spicy roastbeef såg mer ut som en middels kveldsmat på hybelen til en videregåendeelev.

Dato for besøk: august 2021
Takk, ramonk2018

Anmeldt 14. desember 2019

Var innom for å kjøpa is. Den kunne nok ha vore litt ferskare. Små bord. Betjeninga kunne vore litt meir entusiastisk. Tiltalande utsalsdisk.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Trehar
Anmeldt 23. mai 2019

Hyggelig betjening hjelper på når prisene er høye! Stressende omgivelser, men her finnes hyggelige kafélommer for å sitte ned. Grei mat for folk i farten! Greit matutvalg og bra utvalg av ferskvarer i disken!

Takk, travelmann3
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Skulle kjøpe et lite mellommåltid før jeg skulle til en videre avtale. Det første som møtte meg var en sur betjening som var lite serviceinnstilte. Maten var heller ikke det store og kunne gjenspeile gleden til de ansatte. Jeg fikk en tørr baguett, anretningen så ut som et inferno og den var spartansk på innhold. Her er det mye å forbedre!

Takk, PerAndersH
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Bestilte en grov baguett bacon og brie. Jeg fikk en baguett helt uten bacon, men oppdaget ikke dette før jeg hadde forlatt stedet (takeaway)

Takk, Companion65962586902

Reisende som så på La Baguette, så også på

Har du vært i La Baguette? Del dine erfaringer!