“Fantastisk julelunsj!”
Anmeldelse av Via Italia

Via Italia
Vurdert som nr. 839 av 1 634 Restauranter i Oslo
Anmeldt 27. desember 2018 via mobile enheter

Jeg har tidligere kjøpt gnocchi i norsk butikk og tenker at dette har jeg smakt, og har lyst på mer av - derfor bestiller jeg dette i dag! Så kommer retten, og første smak tar meg rett til himmelen, og jeg innser at jeg aldri har smakt gnocchi før, og aldri så god pasta som her! Vi bestilte også fersk pasta med kremet sopp og trøffel - smakte også unikt deilig!

Anbefaler lunsj har for alle på det varmeste, og selv kommer jeg til å hige etter å komme tilbake for mer så raskt jeg kan!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, dorthesKS
LisbetB30, Daglig leder på Via Italia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. desember 2018

Tusen takk for rosende ord ! Ønsker deg en fortsatt god jul & godt nyttår, og hjertelig velkommen tilbake :-)

Anmeldt 18. september 2018

Jeg spiste "Amatriciana" for første gang denne helgen på Via Italia. Denne retten er uten tvil den beste pastaretten jeg har spist noen gang, inkludert i Italia. Kan anbefale alle å ta seg en tur innom denne lille perlen i Mathallen.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Nicolai M
Anmeldt 25. august 2018 via mobile enheter

Den dårligste pastaretten jeg har fått servert ute som jeg kan huske. Svidde bacon/panchetta biter, spagetti (ikke tagliatelle slik de averterte med) som ikke framstår som hjemmelaget og ferdigsaus som smakte mest ost og s😒alt. Min samboer fikk nesten ingen saus og ba om mer, da fikk hun et beger med saus og svodd bacon maken til den som var på retten min! Alt for salt. Dette er ikke vulkan verdig.

Dato for besøk: august 2018
Takk, runarf2014
Lisbet B, Eier på Via Italia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2018

Dette er bare å beklage. Vi skjønner ikke hva som har skjedd her. Vi lager den ferske pastaen hver dag og lager carbonara som regel med spaghetti og ikke tagliatelle. Men kom gjerne tilbake for å prøve en av våre andre pastaretter - kostnadsfritt.
Ønsker dere en fortsatt god søndag.

Anmeldt 21. april 2018 via mobile enheter

Vi ble fryktelig skuffet over maten her, først måtte vi vente ekstra lenge fordi de ga maten vår til noen som bestilte etter oss, deretter fikk vi tre stusselige små tallerkener med smakløs pasta som svømte i olje. Da vi hadde fått små hvite tallerkener og de andre som åt hadde sorte, dristet vi oss til å spørre om vi hadde fått barneporsjoner ved en misforståelse. Det hadde vi vist ikke. Skikkelig waste of money, dette kan du få servert mye bedre et hvilket som helst annet sted. Vi er langt fra mette og må finne oss et sted for å kjøpe mer mat. Sorry dette er for dårlig til å være i Oslos Mathall.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Nordmennene
Anmeldt 24. februar 2018

Jeg har spist her ved et par anledninger, og er veldig fornøyd med både maten og servicen. Maten lages mens du ser på, og om liker den kan du kjøpe med fersk pasta og ta med deg hjem og prøve selv:) de har veldig gode råvarer.

et hyggelig lite sted mitt i mathallen, som tar seg godt betalt.
anbefales :)

Dato for besøk: januar 2018
Takk, jokumzie

Reisende som så på Via Italia, så også på

Har du vært i Via Italia? Del dine erfaringer!