Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Bra

Har vært på de fleste av musikalene på Folketateret de siste årene, og nå på Matilda. Også denne... les mer

Anmeldt 20. november 2022
lenethon
,
Nes, Norge
Hyggelig betjening

Første gang her. Passet perfekt til stand up. Enkelt og ryddig. Flere områder med barer, og ikke... les mer

Anmeldt 16. mars 2022
troilltotten
Les alle 82 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 46,31
Mer informasjon
fra USD 46,31
Mer informasjon
fra USD 62,78
Mer informasjon
fra USD 133,79
Mer informasjon
Anmeldelser (82)
Filtrer anmeldelser
82 resultater
Vurdering fra reisende
28
31
12
7
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
28
31
12
7
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2833 av 82 anmeldelser
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Vi var på Folketeateret og så The Phantom Of The Opera. De ansatte her vet hvordan de skal ta unna når store menneskemasser skal taes imot på en rask og effektiv måte. Det kan, til tider, virke maskinelt men det må bli slik når mange mennesker skal inn på kort tid. Og når det gjelder forestillingen The Phantom Of The Opera: fantastisk! Se den, nyt den!

Dato for opplevelse: september 2018
2  Takk, Rolf T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Så på Phantom of the opera
Som var en opplevelse
Men da vi skulle hente jakkene så ble det irritasjon .Ungdommene stod mest i midten og tok i mot numrene, istedenfor at de står litt,spredt
Måtte til slutt gi beskjed at de måtte ta køen på den ene siden også.
Det er noe å jobbe med kanskje

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Tanja H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Var her og så Les miserables flere ganger. Har også vært på mary poppins. Fantastisk. Utrolig talentfulle skuespillere og nydelig musikk. God mat i restauranten i passasjen. Billettene er dyre, men 100 prosent verdt det♥️

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, gurnord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Var her i anledning Les Miserable. (Har tidligere vært på Singing in the rain og skal på Phantom of the opera senere i år) Alltid fornøyd. Det eneste minusret er kaoset i garderoben etter forestillingen

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, HASISS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juni 2018

Hotellet har en trivelig resepsjon med god bemanning, stort sett to personer bak desken noe som kan være nyttig hvis det kommer en lengre ekspedisjon foran deg. Frokostrestauranten er helt spesiell koselig og selve frokosten er svært bra med varme retter, næringsshots, stort utvalg juicer og kaffemaskin.
Minuset er etter min erfaring at det er dårlig belysning på noen av rommene.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, annev824
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser