Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Bra

Har vært på de fleste av musikalene på Folketateret de siste årene, og nå på Matilda. Også denne... les mer

Anmeldt 20. november 2022
lenethon
,
Nes, Norge
Hyggelig betjening

Første gang her. Passet perfekt til stand up. Enkelt og ryddig. Flere områder med barer, og ikke... les mer

Anmeldt 16. mars 2022
troilltotten
Les alle 82 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 44,88
Mer informasjon
fra USD 44,88
Mer informasjon
fra USD 60,84
Mer informasjon
fra USD 129,65
Mer informasjon
Anmeldelser (82)
Filtrer anmeldelser
82 resultater
Vurdering fra reisende
28
31
12
7
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
28
31
12
7
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2530 av 82 anmeldelser
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Var på fantom og The opera og er veldig fornøyd. De har et godt system både i garderobe og baren. Nok personer på jobb slipper å stå lenge i kø. NB! Det er garderobeplikt på Folketeateret.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Candymonica
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. desember 2018

Vi var her for å se The Pantom Of The Opera. Det var lett å komme seg inn med rask innsjekk ved dørene og rask og enkel levering i garderoben. Stusser litt på at man blir oppfordret til å skrive ut billettene på papir. Det burde holde med å ha QR-koden på mobiltelefonen. Vi satt på balkongen med god utsikt til scenen og bra lyd. Serveringen i baren i pausen gikk enkelt og raskt. Det lønner seg å huske hvilken side du skal gå ned trappen for å komme til garderoben når du skal ut, her blir det kø og kaos! Men alt i alt en flott opplevelse!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, stelnor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. november 2018 via mobile enheter

Dette stedet ligger sentralt i Oslo. Bra sted for opera eller teater. Bra skråning i salen slik at alle ser godt. Litt dårlig benplass. Men ellers flott sted i fine lokaler.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, osonder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Vi var på Folketeateret og så The Phantom Of The Opera. De ansatte her vet hvordan de skal ta unna når store menneskemasser skal taes imot på en rask og effektiv måte. Det kan, til tider, virke maskinelt men det må bli slik når mange mennesker skal inn på kort tid. Og når det gjelder forestillingen The Phantom Of The Opera: fantastisk! Se den, nyt den!

Dato for opplevelse: september 2018
2  Takk, Rolf T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Så på Phantom of the opera
Som var en opplevelse
Men da vi skulle hente jakkene så ble det irritasjon .Ungdommene stod mest i midten og tok i mot numrene, istedenfor at de står litt,spredt
Måtte til slutt gi beskjed at de måtte ta køen på den ene siden også.
Det er noe å jobbe med kanskje

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Tanja H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser