Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Chess

Baren i folketeateret - hyggelige folk. Deilig å få med «bag» med isbiter til vinflasken vi tok med... les mer

Anmeldt 15. mars 2020
jeanettej661
,
Fredrikstad, Norge
via mobile enheter
Fin opplevelse

Et besøk på Folketeateret med foretillingen Sound of music er en fin opplevelse med flotte sangere... les mer

Anmeldt 20. november 2019
eheriksson
,
Hamar, Norge
Les alle 77 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 40,21
Mer informasjon
fra USD 40,21
Mer informasjon
fra USD 57,53
Mer informasjon
fra USD 45,51
Mer informasjon
Anmeldelser (77)
Filtrer anmeldelser
77 resultater
Vurdering fra reisende
27
29
12
7
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
27
29
12
7
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 77 anmeldelser
Anmeldt 17. desember 2018 via mobile enheter

Veldig flott forestillingen.
Det er bare å bli trollbundet, hvis du liker musikal.
Det var blitt god oversatt fra Engelsk til norsk.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, ChristineKristensen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Var på fantom og The opera og er veldig fornøyd. De har et godt system både i garderobe og baren. Nok personer på jobb slipper å stå lenge i kø. NB! Det er garderobeplikt på Folketeateret.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Candymonica
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. desember 2018

Vi var her for å se The Pantom Of The Opera. Det var lett å komme seg inn med rask innsjekk ved dørene og rask og enkel levering i garderoben. Stusser litt på at man blir oppfordret til å skrive ut billettene på papir. Det burde holde med å ha QR-koden på mobiltelefonen. Vi satt på balkongen med god utsikt til scenen og bra lyd. Serveringen i baren i pausen gikk enkelt og raskt. Det lønner seg å huske hvilken side du skal gå ned trappen for å komme til garderoben når du skal ut, her blir det kø og kaos! Men alt i alt en flott opplevelse!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, stelnor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2018 via mobile enheter

Dette stedet ligger sentralt i Oslo. Bra sted for opera eller teater. Bra skråning i salen slik at alle ser godt. Litt dårlig benplass. Men ellers flott sted i fine lokaler.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, osonder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Vi var på Folketeateret og så The Phantom Of The Opera. De ansatte her vet hvordan de skal ta unna når store menneskemasser skal taes imot på en rask og effektiv måte. Det kan, til tider, virke maskinelt men det må bli slik når mange mennesker skal inn på kort tid. Og når det gjelder forestillingen The Phantom Of The Opera: fantastisk! Se den, nyt den!

Dato for opplevelse: september 2018
2  Takk, rolfegilt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser