Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Chess

Baren i folketeateret - hyggelige folk. Deilig å få med «bag» med isbiter til vinflasken vi tok med... les mer

Anmeldt 15. mars 2020
jeanettej661
,
Fredrikstad, Norge
via mobile enheter
Fin opplevelse

Et besøk på Folketeateret med foretillingen Sound of music er en fin opplevelse med flotte sangere... les mer

Anmeldt 20. november 2019
eheriksson
,
Hamar, Norge
Les alle 77 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 39,03
Mer informasjon
fra USD 39,03
Mer informasjon
fra USD 55,84
Mer informasjon
fra USD 67,36
Mer informasjon
Anmeldelser (77)
Filtrer anmeldelser
77 resultater
Vurdering fra reisende
27
29
12
7
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
27
29
12
7
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 77 anmeldelser
Anmeldt 15. mars 2020 via mobile enheter

Baren i folketeateret - hyggelige folk. Deilig å få med «bag» med isbiter til vinflasken vi tok med inn i salen.
Effektive ansatte i garderoben ved avslutning av show.

Fin opplevelse med fantastisk musikk & dans.

Dato for opplevelse: mars 2020
1  Takk, jeanettej661
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2020 via mobile enheter

Herlig forestilling, rask garderobe, maaaange toalettet, dyr drikke, gode seter men null luft. Så skal dere på teateret så bestill seter fra 19 og fremover. Rad 20 lå under balkong og hadde lite luft, altfor varmt og høyttaleren var ikke helt stilt i rett lyd. Så det ble litt slitsomt i andre akt.

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, 1971Trine1971
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2019

Et besøk på Folketeateret med foretillingen Sound of music er en fin opplevelse med flotte sangere på et hyggelig teater. Systemet med adgangskontroll fungerer godt.
Litt venting i garderoben ved avsluttning må på regnes. Besøket og opplevelsene med hyggelige og hjelpsomme verter gjør at man gjerne kommer tilbake.

Dato for opplevelse: november 2019
1  Takk, eheriksson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2019 via mobile enheter

Bestilte balkongplass og fikk en fantastisk plassering der en fikk med seg alt som foregikk. Lyd var meget bra. Eneste litt minus var garderobeløsning. Selvsagt totalt kaos etter forestilling men alt i alt et sted en kan nyte å dra til ogsåmed barn

Dato for opplevelse: november 2019
1  Takk, WilliamTorgersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2019 via mobile enheter

Utrolig flott oppsetning av sound of music. Meget flotte lokaler i elegant stil, gode brede korridorer hvor det er effektivt å komme inn og ut.

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, eriktszabo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser