Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Håpløs vert”
Anmeldelse av O'Learys Møllergata

O'Learys Møllergata
Vurdert som nr. 1 311 av 1 590 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Hadde bestilt bord til 1845, kom dessverre 7 min for sent da vi kom fra et annet event som ble litt forsinket. Ble møtt av en frekk fyr i døra som bare slang med leppa til oss og nektet oss bordet. Han påsto også at det var han som var sjefen der, noe jeg håper, for O’Larrys skyld, at ikke stemmer. Vanlig folkeskikk er et minstekrav for folk som jobber i servicebransjen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Pål-Even C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (70)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 70 anmeldelser

Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Forferdelig dårlig service. Servitør med skjegg og caps som behandlet kunder forferdelig dårlig. Makan til oppførsel og uhyggelige vibes har jeg ikke vært borti. Skal aldri dit igjen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Jonas M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

Walk in på en lørdag og fikk det siste shuffelboardet. (Vi trodde egentlig at det var stengt for å spille siden man måtte gjøre det i mørke!) 300kr timen. Samme som alle andre steder i byen.
De hadde bare tre typer cider, bulmers, sommersby dobbel og en pærecider på tapp. Skjønte vel egentlig fort at steder var for «de litt yngre».. Pluss for kul 90-talls hip hop / RNB musikk.

Det var i tillegg en av vaktene som hadde et lite testo-problem aka markeringsbehov! Drar nok ikke hit igjen om man ikke må.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Missikick
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2018

Når man går på O`learys så forventer man egentlig det samme som man får på alle andre. Men jeg ble svært skuffet når VM-burgertilbudet koster 256kr her. Akkurat samme tilbudet koster 149kr på O`learys Stovner dagen før. Ordinær pris på denne brugeren er 209 kr på Stovner. Burgeren er god, men prisen kan ikke forsvares. Denne restauranten ligger heller ikke så innmari sentralt, der den ligger borti Møllergata. Lite utvalg av øl på tap. Samme musikk som messer opp igjen og opp igjen, slitsomt. Her foretrekkes absolutt O`Learys Stovner som et mye bedre sted.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Jon K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2018

Ringte tidlig på dagen for å booke bord, men fikk beskjed om at det ikke var mulig, men at det ikke ville være noe problem å få plass. Da vi kom litt senere på dagen var det smekkfullt. Vi tenkte å ta et glass og se ferdig 1 halvdel av fotballkampen som gikk,men da vi skulle bestille møtte vi først på en dame som var totalt uinteressert i å se opp fra disken. Vi gikk bort til den andre bartenderen og spurte pent om vi kunne bestille to glass, men fikk streng beskjed om å gå tilbake til der vi stod først. Dette til tross for at han tok imot bestillinger fra de som satt i baren. Totalt uinteressert i å ta imot nye kunder.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
1  Takk, Darkgarden
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på O'Learys Møllergata, så også på

 

Har du vært i O'Learys Møllergata? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din