Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ingen ansatte”
Anmeldelse av O'Learys Møllergata - STENGT

O'Learys Møllergata
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. august 2022

Få ansatte. Vanskelig å bestille mat og drikke. Kjip bartender. Full PL-runde, og mange potensielle kunder.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Danielosvl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (83)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 83 anmeldelser

Anmeldt 9. april 2022 via mobile enheter

Et lite smilekurs til gutta bak disken..??
Fine priser på alkohol.. fyller glasset.
Mye skjermer å se fotball på.

Dato for besøk: april 2022
Takk, viggoh516
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. februar 2020 via mobile enheter

Veldig bra service og hyggelig betjening , bestilte kyllingvinger og de må jeg si er bedre i varmdisken på meny , ikke noe smak ogsausen var altfor salt .
Men et supert sted for en øl og fotball.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, paul0879
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. november 2019 via mobile enheter

Vi var en gjeng som dro ut for å spille shuffleboard, og ta et par drinker etter jobb. Det var nesten ikke folk og vi kjøpte en runde med drinker. Så langt vel..., etter 1,5 timer kjøpte noen av oss en ny runde med drinker. Jeg måtte vente lenge i baren, da de som jobbet der sto med telefonene sine isteden for å serve kundene. Når jeg til slutt fikk drinkene, var disse merkbart svakere enn første runde. Bartenderen blandet disse drinkene uten målebeger. Vi sa ikke noe, men da noen i gjengen skulle bestille neste gang, ble de gjort oppmerksom på at vi ønsket riktig mengde sprit. Så ble gjort, og alt var greit. Etter en liten stund skulle en annen i gruppa bestille drink, og fikk da beskjed om at vi var nektet servering.??? Vi hadde altså vært på stedet i nærmere tre timer, drukket to drinker totalt og var trolig kjørbare hele gjengen. Slett service og uinteressert personale. Jeg skal ALDRI dra dit igjen. Jeg har faktisk aldri opplevd maken til dårlig service og uinteresserte ansatte.

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, 479sveinw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. oktober 2019

Jeg og noen venner skulle inn her for å ta en øl etter en konsert i går, og stod først i køen som alle andre. Når venninnen min viser legitimasjon for å komme inn, sier han at hun er for full for å komme inn. Vi hadde tatt 2-3 øl før konserten, men hverken hun eller noen av oss andre var tydelig påvirket av alkohol. De som stod i køen foran oss fikk også beskjeden om at de var «for fulle».

Den ene vekteren kaller venninnen min for «feite jæv-el» fordi hun sier hun ikke er for full og ikke skjønner hvor det kommer fra. Dette er ikke greit å si til NOEN bare fordi man er en vekter på et utested. Deretter står begge to og bare gliser av oss..

Vi så etterpå at omtrent ingen andre bak oss kom inn heller. De slapp kun inn kompisene og venninnene sine som de kjente uavhengig om de var fulle eller ikke.

Restauranten er sikkert grei den, det vet ikke jeg, fordi vi ikke kom inn. Men vekterne her bør fjernes! De gjør ikke den riktige jobben som vekter. Virket kun som at de koste seg med å slenge ut folk.

Dato for besøk: oktober 2019
5  Takk, Mathilde L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på O'Learys Møllergata, så også på

 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.