“Aldri opplevd dårligere service”
Anmeldelse av O'Learys Møllergata - STENGT

O'Learys Møllergata
Anmeldt 10. juni 2023 via mobile enheter

Var 10 venner som skulle se finale i Champions league , de ansatte er sure og virker som de ikke være der alt er et ork , spør om å kjøpe en øl i baren får et syrlig og aggressivt svar om at det må jeg bestille fra bordet på engelsk . Sier at vår kelner sa vi kunne bestille i baren , fyren blir mer aggressiv så jeg går pent bort til bordet og bestiller , men blir veldig provosert av holdningene .
Bestiller fra bordet men de tar ikke vips må legge all kort info .
SKJERPINGS Olearys !!!!!!
Siste gang vi er her .

Dato for besøk: juni 2023
Takk, paul0879

Anmeldt 2. mars 2023

Skulle dra å se på FA-CUP runde når de også var PL runde. Var en stappfull bar med mange potensielle kunder. Telte totalt 4 ansatte, der 2 sto i barden, 1 tok imot gjester og 1 tok seg av alle bordene. Det var INGEN bestilling fra bordene, alt måtte skje i barden, selv de som hadde spiseplikt ble fortalt at de måtte gå til baren for å bestille.

Generelt en dårlig opplevelse da de hadde så få personer på jobb at alt tok LAANG TID. Lyden til kampene var ikke i sync, (Du hørte om målene før du så dem). De spilte av musikk istedenfor kommentatorene

Dersom du kan finne en hvilket som helst annen sportsbar, dra dit!

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Navigator785539
Anmeldt 14. januar 2023

United mot City og de har 4-5 stk på jobb.
Personen som tar imot besøkende fungerer også som servitør og folk ble stående i kø fra kl 13 til 1400. Kampen startet 13:30.
30 minutter kø for å få seg en øl i baren.
Nå får vi forhåpentligvis en øl før pausen.

Underbemannet og dårlig service. Kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: januar 2023
Takk, Erlandooo
Anmeldt 6. desember 2022 via mobile enheter

Fint lokale, grei mat , men det som trekker mest ned er service.
For lite servitører , og de som var her prøver men strekker ikke til

Dato for besøk: januar 2022
Takk, Gunnar L
Anmeldt 15. oktober 2022 via mobile enheter

Elendig service, ingen som ønsker å ta bestilling. Veldig få kunder på tidspunktet vi var der, maten tok ekstremt lang tid å få servert og maten var selvsagt kald. 0/10 fra meg med venner.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, Fredrik F