Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Ikura Sushi

Ikura Sushi
Få mat levert
Vurdert som nr. 362 av 1 540 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. august 2020

Dette stedet leverer sushi med høy standard på råvarer!!!

Bra kombinasjon på sushi rettene og ser nydelig!!

Dato for besøk: august 2020
Takk, CashBui
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (22)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 22 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Herlig sted! Veldig god mat til en billig penge+kjapp og hyggelig betjening. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, olgal7676
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2019

Vi fikk servert nylaget sushi basert på gode råvarer. Alle rettene var gode og falt i smak. Hyggelig betjening!

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, BislettBeboer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2019 via mobile enheter

Helt fantastisk matopplevelse. Utrolig hyggelig personell, fint lokale. Passer utmerket som nattmat! Møtte også en kjekk gutt der

Dato for besøk: august 2019
Takk, KatrineJoha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2017

I jungelen av oppvoksende sushibarer i området, stikker denne seg noe ut pga. mye god kvalitetsmat for pengene, enten man får hjemsendt, takeaway, eller spiser der, selv om det er liten plass. Hyggelig betjening, rent- og pent. Anbefales! d:o)

Dato for besøk: juni 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ikura Sushi, så også på

 

Har du vært i Ikura Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din