Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“DU MÅ PRØVE IKURA SUSHI!!!”
Anmeldelse av Ikura Sushi

Ikura Sushi
Vurdert som nr. 377 av 1 552 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. august 2021

Helt klart, hvis ikke, den beste sushi shappa jeg har spist på, inkludert masse andre asiatiske retter.
Må påpeke at jeg som ALDRI rører fisk, IHVERTFALL ikke rått fisk, har aldri spist så mange biter sushi.
I tillegg til hyggelig ansatte bak kassa.
Håper alle tar seg tid til å ihvertfall prøve ut stede.
Lager sushi som du aldri har smakt før.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, 247hamzaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (22)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 22 anmeldelser

Anmeldt 1. januar 2021 via mobile enheter

Herre min hatt for et nydelig måltid. En sinnsyk start på 2021! Tusen takk for super mat. Dette var virkelig godt, fresht og supert. Vi kommer til å bestille mer herifra!

Dato for besøk: januar 2021
1  Takk, Flyer15106948794
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. august 2020

Dette stedet leverer sushi med høy standard på råvarer!!!

Bra kombinasjon på sushi rettene og ser nydelig!!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, CashBui
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Herlig sted! Veldig god mat til en billig penge+kjapp og hyggelig betjening. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, olgal7676
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. august 2019

Vi fikk servert nylaget sushi basert på gode råvarer. Alle rettene var gode og falt i smak. Hyggelig betjening!

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, BislettBeboer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Ikura Sushi, så også på

 

Har du vært i Ikura Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.