Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Avslappet atmosfære, god service”

Jordbaerpikene Mosseporten
Vurdert som nr. 40 av 67 Restauranter i Moss
Prisklasse: USD 11 - USD 22
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Alltid hyggelig, god mat og god atmosfære. Passer bra for en uformell lunsj eller middag. Bra alternatic til take away.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Family_businesstrave
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 15 anmeldelser

Anmeldt 8. desember 2019

Ved inngangen til senteret ligger denne restauranten. Litt brunt interiør i gammel stil. De har en del kaker men ikke var det rimelig.

Dato for besøk: mai 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tore T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2019 via mobile enheter

Ble lunsj her idag med omelett ... god omelett men litt smakløs hvis man ikke tar i bacon... Salaten er crispi , men veldig kjedelig da det kun er grønn salat og en cherrytomat delt i 2 ... til en pris av nesten 150kr og ikke minst en liten brus til nette sum av 49 blir vel litt i overkant ...

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, johnmV7661VH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mars 2019 via mobile enheter

Godt utvalg i menyen, både av søtt og "sunt". God service og hyggelige lokaler. Er også uteplass og mulighet for rullestol inngang.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, SiljeH292
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2018 via mobile enheter

Jeg spiste en ceasarsalat, den var frisk og deilig, med nystekt kyllingfilet og deilig dressing. Trivelig miljø og hyggelig betjening.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Lisarollnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jordbaerpikene Mosseporten, så også på

 
Moss, Moss kommune
 

Har du vært i Jordbaerpikene Mosseporten? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din