“Super service”
Anmeldelse av Mikron Møllebyen

Mikron Møllebyen
Vurdert som nr. 25 av 92 Restauranter i Moss
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Vi måtte søke tilflukt for regn. Ble avvist hos naboen. Her ble vi ønsket velkommen og fikk super service. Vi hadde med stor hund og en person i rullestol. Fikk vann til hunden. Kaffe, øl og mat ble servert med den største selvfølgelighet og smil.

Dato for besøk: september 2020
Takk, 172gunnar_

Anmeldt 20. mars 2020

Dårlig mat.
Råe poteter
OG!
Vi observerte dårlig behandling av andre gjester..
En voksen mann, helt uprovosert, ble helt uprovosert kastet i gulvet, og entde med at politiet hentet han uten grunn.
Styr unna!

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, Happy0195
Anmeldt 12. desember 2019

Vaktene utviser generelt dårlig dømmekraft, sa de selv genererer bråk!
Maten er dyr!
Vil du ha en hyggelig kveld, styr unna.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, Happy0195
Anmeldt 10. juni 2019 via mobile enheter

Her får du det meste:
-Nattklubb etter klokken 23 i helgene. Det siste halvannet året har det vært fullt og kø hver lørdag, så det lønner seg å komme tidlig.
-Restaurant med typisk pubmat fram til 20.00 i hverdagen og 21/22 i helgene. Ordet pubmat bør ikke skremme noen - maten er god!
-Regelmessige arrangementer som intimkonserter, damelunsjer, ølsmaking, quiz hver fredag (torsdagsquizen om sommeren!), hele uker med dagens (fårikål-uke, flesk i duppe-uke osv).
Anbefales et besøk. De er flinke til å annonsere på Facebook hva som skjer.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, 795Isa
Anmeldt 6. oktober 2018

Jeg drar altid hit et par ganger på høsten. Gryterettene deres pleier å være fantastisk gode og lokalet er nabo med kinoen. Desverre er de dårlige på å promotere menyen som stadig forandrer seg.

Takk, victoria charlo... h

Reisende som så på Mikron Møllebyen, så også på

Har du vært i Mikron Møllebyen? Del dine erfaringer!