Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Besøk besøk besøk”
Anmeldelse av Shangri Tandoori

Shangri Tandoori
Vurdert som nr. 13 av 67 Restauranter i Moss
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Nydelig tikka masala. Burde prøves. Også super god butter chicken. Utrolig hyggelig personale. Kan både bestille take- away eller spise der.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, selmahei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (35)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 35 anmeldelser

Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Nydelig mat i buffeten. Obs på null alkohol!hadde vært godt med en øl til maten, men det gikk ikke gitt.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, ninam825
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2018

Stille og rolig sted som er et av de naturlige valgene når jeg spiser ute med venner. De har retter som passer oss alle. Butter chicken er min favoritt :)

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, victoriachorne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

Hit skal jeg flere ganger. Hyggelig sted med nydelig mat. Likte det gode utvalget på buffeten, turte å smake på masse nytt i stedet for å bestille den sedvanlige tikka masalaen

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Sara B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2018

Vi gikk for buffet menyen til kr 229,- per person. Det var smart. Mye å velge mellom inkl. Nan brød og dessert, salater og et rikt utvalg retter å velge mellom. Hyggelig sted og vennlig betjening. Vi kommer tilbake

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, halfdan t
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Shangri Tandoori, så også på

 

Har du vært i Shangri Tandoori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din